Bülent Ersoy’dan ‘İlyas Tetik’ açıklaması

Bülent Ersoy, Sarıyer Kireçburnu'ndaki evinde intihar eden keman virtüözü ve besteci İlyas Tetik ile ilgili konuştu. Ersoy, İlyas Tetik’e "Ya benimle ya da Muazzez Ersoy’la çalışacaksın" dediği iddialarına cevap verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Diva Bülent Ersoy, önceki gün Pendik’teki bir açılışa katıldı. Elbisesini gösterişli pırlantalarıyla tamamladığı görülen Ersoy’un lüks marka çantası da dikkatlerden kaçmadı. Şarkıcının çantasının dünyada sadece iki adet olduğu ve bir diğerinin ise Amerikalı şarkıcı Nicki Minaj’da bulunduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde intihar ederek yaşamına son veren keman virtüözü ve besteci İlyas Tetik’in vefatının ardından çıkan haberlerde, ölümünden üç gün önce üzücü bir olay yaşadığı ileri sürülmüştü. Ünlü müzisyenin prensipte anlaştığı televizyon programındaki işine Bülent Ersoy’un rest çekmesiyle son verildiği iddia edilmişti.

Gazeteciler sanatçıya, “İlyas Bey’e Muazzez Hanım ile ilgili rest çektiğiniz konuşuldu. ‘Ya benimle çalışacaksın, ya Muazzez Ersoy’la…’ dediğiniz iddia edildi” ifadelerini yöneltti. Ersoy, “Kendisiyle anlaşan ben değilim. Yapımcı, menajer Polat (Yağcı) Bey anlaşmış. Ben bilemem ki… Muazzez Hanım ile zaten çalışıyordu.” dedi.

Bülent Ersoy, hayatını kaybeden İlyas Tetik için “Çok onurluydu” dedi.

Bülent Ersoy’dan ‘İlyas Tetik’ açıklaması

Yorumlar kapalı.