Bülent Ersoy’dan dikkat çeken açıklama: ‘Sonum Zeki Müren gibi oluyordu’

Son olarak 'Benzemez Kimse Bize' programındaki tavırlarıyla gündeme gelen Bülent Ersoy, sosyal medyada hakkında ortaya atılan 'yayına alkollü çıktı' ve 'estetik' iddialarına, 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınına katılarak yanıt verdi. Ersoy, "'Herhalde Zeki Bey (Müren) beni çağırdı, ölüyorum' dedim" diye konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Mustafa Keser ile ‘Benzemez Kimse Bize’ eğlence programının sunuculuğunu üstlenen Bülent Ersoy, hakkında ortaya atılan ‘yayına alkollü çıktı’ ve ‘estetik’ iddialarına, ‘Söylemezsem Olmaz’ programında yanıt verdi.

Haber Global’de yer alan habere göre; hakkında yapılan yorumlara cevap veren Ersoy, “Çok heyecanlandık canlı yayın olduğu için. Muhterem izleyicilerin beğenmeleri üzerine hazırlanan bir program, ‘acaba ne diyecekler?’ heyecanı… En başta yaratıcı olmak, üretici olmak, yerinde saymamak ve insanlara saygılı olmak gerekir. Yorumlar hep yapıldı 50 senedir. Bazılarını haklı gördüm, bazılarını haksız” diye konuştu.

‘ÜZÜNTÜLERİMİ KİMSEYE GÖSTERMEDİM’

Ersoy, sözlerine şöyle devam etti:

“Üzüntülerimi yastığıma akıttığım iki damla yaşla kimseye göstermedim, hep tolere etmeye çalıştım. Böyle bir tarzım, tavrım hayatım boyunca olmadı. Bazı insanların seveni de olur, sevmeyeni de olur, sövenleri de olur. Böyle şeyin aslı astarı yok. Programa çıkmadan önce uzun bir koridor yürüdüm sonrasında, konuşurken kendim dahi ‘Herhalde Zeki Bey (Müren) beni çağırdı, ölüyorum’ dedim.”

Bülent Ersoy’dan dikkat çeken açıklama: ‘Sonum Zeki Müren gibi oluyordu’

Yorumlar kapalı.