Bülent Ersoy olaylı akşamda yaşananları anlattı

Geçtiğimiz hafta Nişantaşı'nda görüntülenen Bülent Ersoy, alışveriş turu sonrası taksiye binmek istemişti. Ancak soğuk havada yarım saat bekleyince isyan etmişti. Bu olaydan günler sonra kostüm provası öncesi görüntülenen Diva, olaylı akşamda yaşananları anlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Sanat Müziği‘nin usta isimlerinden Bülent Ersoy, geçtiğimiz akşam alışveriş yapmak için geldiği Nişantaşı’nda yaklaşık yarım saat taksi beklediği için sinirlerine hakim olamamıştı.

Üşüdüğünü ve soğukta daha fazla beklemek istemediğini bağırarak dile getiren 69 yaşındaki ünlü sanatçının yardımına İspark görevlileri yetişmişti.
Görevlilerin de yardımcı olması sonucu hızlı bir şekilde taksi bulunmasının ardından Bülent Ersoy, araca binerek evinin yolunu tutmuştu.

Görevlilerin de yardımcı olması sonucu hızlı bir şekilde taksi bulunmasının ardından Bülent Ersoy, araca binerek evinin yolunu tutmuştu.

Aracından ineceği sırada gazetecilerle karşılaşınca içeri doğru yönelen Bülent Ersoy, muhabirlerin “Bülent Hanım küs müyüz?” sözlerine “Ne münasebet” karşılığını verdi. Asansöre binen Ersoy, kata çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Modacısının aracıyla Nişantaşı’ndaki mağazaya gelerek taksi sorununu aşan Bülent Ersoy, o akşam yaşananların perde arkasını şu sözlerle anlattı: “Bekle bekle taksi gelmedi. Bu ne biçim işmiş? Şaşkın kaldım. Olacak iş değil. Niye bu taksilere böyle bir şey oldu. Yarım saat kadar bekledim. Başlarım dedim sizin taksinize de. Tabii yine taksi kullanırım. Bugün Gülşah beni aldırdı.”
Yeni yıldan sağlık dileyen Ersoy, “Bu yıl aşk olsun mu?” sorusuna kahkaha atarak “Evet efendim. Bunlar nazik işler” yanıtını verdi. Diva, röportaj sonunda “Bir konuşmadığımız asansör kalmıştı, onu da yaptık” dedi.

Kaynak: CNN Türk

 

Bülent Ersoy olaylı akşamda yaşananları anlattı

Yorumlar kapalı.