‘Bu fakir’ diyerek savunan Erdoğan’a kötü haber: ‘AKP zenginlerin partisi’ diyenler yüzde 55

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün, Kızılcahamam’daki AKP 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanışında yaptığı konuşmada, kendisine ve partisine yönelik eleştirilere yanıt vermişti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan, “Aslını inkâr eden haramzadeler her gün başka bir kılığa bürünebilir, başka dille konuşabilir. Kimse bizden böyle bir tavır, üslup, kişilik sergilememizi beklemesin. Bu fakir kendini bildi bileli böyledir. Değişmedi, değişmeyecektir” ifadelerini kullanmıştı.

MetroPOLL Araştırma’nın kurucusu Özer Sencar, “AKP kimin partisi” anketini paylaştı. Buna göre katılımcılara, “AK Parti zenginlerin partisi mi yoksa yoksulların partisi mi?” sorusu yöneltildi.

Seçmenlerin yüzde 55’i “Zenginlerin ve ayrıcalıklı kişilerin partisidir” yanıtını verdi.

Yüzde 31.9 ise “yoksulların partisidir” dedi. Fikrim yok/Cevap yok diyenlerin oranı ise yüzde 13.1 oldu.

<p>Sencar yaptığı paylaşımına, "Haziran 2021 araştırmasında sorduğumuz "AK Parti zenginlerin partisi mi yoksa yoksulların Partisi mi?” sorusuna seçmenlerin yüzde 55 zenginlerin partisi olduğunu söylüyor" notu da düştü.</p>

Sencar yaptığı paylaşımına, “Haziran 2021 araştırmasında sorduğumuz “AK Parti zenginlerin partisi mi yoksa yoksulların Partisi mi?” sorusuna seçmenlerin yüzde 55 zenginlerin partisi olduğunu söylüyor” notu da düştü.

‘Bu fakir’ diyerek savunan Erdoğan’a kötü haber: ‘AKP zenginlerin partisi’ diyenler yüzde 55

Yorumlar kapalı.