BTS merakla beklenen yeni şarkısı için tanıtım fotoğrafı paylaştı

Ünlü K-pop grubunun yeni "dans-pop şarkısı" yolda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BTS, 21 Mayıs’ta yayımlanacak yeni parçası “Butter” için tanıtım fotoğrafı paylaştı.

Güney Koreli müzik grubu yaklaşık bir haftadır “Butter” için çeşitli tanıtım içerikleri paylaşıyor. Bunlar arasında grup üyelerinin yer aldığı videolar da bulunuyor.

NME’nin haberine göre tanıtım furyasının yeni ayağında grubun plak şirketi Bit Hit Music yeni parçadan ilk fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta RM, Jungkook, J-Hope, Jimin, Jin, V ve Suga takım elbiseleri içinde kırmızı ve maun renkli bir odada görülüyor.

Grup 5 Mayıs’ta V, Jimin ve J-Hope’un yer aldığı “konsept videoları” paylaşmıştı. V’nin yer aldığı videoda şarkıcı dans ederken ve şekerleme yerken görülmüştü. Öte yandan Jimin ise farklı içeceklerle kamera karşısına geçmişti.

J-Hope da kendi videosunda sarı bir lollipop tutuyordu. Jin’in üstünde gülen suratların bulunduğu balonlarla poz verdiği video da epey beğeni toplamıştı. Suga bir fotoğraf makinesiyle görülmüş, Jungkook da tost ekmeği ve bir parça yağ ile klip çekmişti.

Son olarak RM de yakıp söndürdüğü bir lambayla kamera karşısına geçmişti.

“Butter” şarkısı grubun epey ses getiren “Dynamite” parçasının ardından ikinci İngilizce single’ı olacak.

BTS’in “Love Yourself: Speak Yourself” dünya turunun sahne arkasını gözler önüne seren “Break the Silence: The Movie” belgeseli MTV Film ve TV Ödülleri’nde “En İyi Müzik Belgeseli” ödülüne aday gösterilmişti.

BTS merakla beklenen yeni şarkısı için tanıtım fotoğrafı paylaştı

Yorumlar kapalı.