Britney Spears: Hayatımın geri kalanında üstsüz fotoğraflar çekmeyeceğim

Babası Jamie Spears'ın, hayatını ve parasını kontrol ettiği 13 yıllık vasiliğin sona ermesini isteyen Britney Spears, Instagram'dan paylaştığı ve hayranlarını endişelendiren yarı çıplak fotoğraflarına açıklık getirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikalı şarkıcı Britney Spears, babası Jamie Spears’a karşı verdiği vasilik mücadelesini devam ederken sosyal medyayı aktif halde kullanıyor. 39 yaşındaki Spears, sık sık paylaştığı yarı çıplak fotoğraflarla gündeme geliyor. Bu tercihi nedeniyle hayranlarını endişelendiren Britney Spears, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Şarkıcı, “Size vücudumun başka fotoğraflarını göstermeden önce… Vücudumu sergilemekle ilgili düşüncelerimi anlamanızı istiyorum. Bence seksi herhangi bir kadın üstündeki kıyafetten kurtulmak istediğinde hemen tepki vermek epey çarpık. Hayır… Striptiz kulübünden ya da bir performanstan bahsetmiyorum. Sadece pratik meseleden, yazın arabadayken aptal uzun kollu bir gömlek giydiğinizi fark etmekten bahsediyorum.” dedi.

“BU ÇEKİCİ DEĞİL”

Spears sözlerine, “Bir kat kıyafetten kurtulan tüm kadınların tepkisi anında ‘Daha iyi hissediyorum’ oluyor. Bu yüzden daha iyi göründüğünüzü düşünüyorsunuz” şeklinde devam etti.

Görünüşü yüzünden aşırı utanç verici milyarlarca şovu olduğunu söyleyen Britney Spears, “Kimsenin bedenimdeki büyük gamzeyi görmesini istemiyorum ama performans sergilemenin beni vücudumla ilgili çok fazla düşünmeye sevk ettiğine inanıyorum ve bu çekici değil.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Habertürk

Britney Spears: Hayatımın geri kalanında üstsüz fotoğraflar çekmeyeceğim

Yorumlar kapalı.