Bratz bebekleri gibi görünmek için 27. estetik operasyonuna hazırlanıyor

Bulgaristan'da yaşayan 24 yaşındaki Andrea Ivanova isimli kadın, Bratz bebekleri gibi görünmek için 26 kez estetik operasyon yaptırarak dudaklarını dolgunlaştırdı. Genç kadın, yılbaşı için yeniden estetik yaptırmayı planlıyor. Ivanova, "Dudaklarımı çok seviyorum ve onlar sayesinde çok daha iyi hissediyorum" diyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya üzerinde en büyük dudaklara sahip kadın olduğu belirtilen 24 yaşındaki Andrea Ivanova, yılbaşı için yeniden estetik ameliyat yaptırarak bu rekorunu tazelemeyi düşünüyor.

Bratz bebekleri gibi görünme hedefi için yalnızca dudak değil, aynı zamanda çene ve yüz kemiğinin şeklini değiştirmek için yüz genişletme ve kontürleme işlemleri yaptıran kadın, kısa zaman önce yaptırdığı bu operasyonlar için 500 sterline yakın para ödedi.

Sputnik Türkiye’de yer alan habere göre; Andrea, büyük dudaklarının kendisine bir özgüven kaynağı olmanın yanı sıra, sosyal medyadaki takipçilerinin de ilgisini çekmesini sağladığını söylüyor.

Sıra dışı görüntüsünün Instagram’daki 8 bin 828 takipçisinin beğenisini getirdiğini söyleyen kadın, “Dünyanın her yerinden çok sayıdaki erkek bana sosyal medyadan mesaj atarak, para ve seyahat teklif ediyor, toplantılarına davet ediyor” dedi.

‘YAKINDA YENİ OPERASYONLAR YAPTIRACAĞIM’

Her defasında 200 sterline mal olan çok sayıdaki estetik operasyona rağmen Andrea, dudaklarının bir gün ‘patlamasından’ endişe etmediğini söylüyor:

“Dudaklarımı çok seviyorum ve onlar sayesinde çok daha iyi hissediyorum. Yakında yeni dudak ve yanak operasyonları yaptıracağım.”

Andrea’nın sosyal medyadaki hayranları, genç kadının görünümüne övgüler dizerken, çoğu takipçisi daha fazla estetik operasyon yaptırması için onu teşvik ediyor.

Kullanıcılardan biri, “Dudaklarını daha fazla şişirecek misin?” diye sorarken, diğerleri ise “En sevdiğim dudaklar”, “Harika görünüyorsun, tam bir bebek” gibi yorumlar yapıyor.

Bratz bebekleri gibi görünmek için 27. estetik operasyonuna hazırlanıyor

Yorumlar kapalı.