Brad Pitt, çocuklarını görmek için Roma’ya gitti

Kendisi gibi oyuncu olan Angelina Jolie'den 2016 yılında ayrılan Brad Pitt, çocuklarını görmek için büyük bir gizlilik içinde İtalya'nın başkenti Roma'ya gitti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü oyuncu Angeline Jolie, bir süredir yönetmenliğini yaptığı ‘Without Blood’ için İtalya’nın başkenti Roma’da bulunuyor.

2016 yılında Jolie’den ayrılan Brad Pitt, bu süreçte anneleriyle birlikte kalan çocuklarını görmek için harekete geçti.

Daily Mail’in haberine göre; Roma’ya giden Pitt’in, çocuklarını görmek ve onlarla vakit geçirmek amacıyla geldiği belirtildi.

Özel korumalar eşliğinde sırtında gitarıyla havaalanından çıkış yapan ünlü aktör, kendini beyaz bir şapka ile kamufle etti. Pitt’in daha sonra oteline yerleştiği ifade edildi.

Brad Pitt’in, eski eşi Angelina Jolie ve kızı Shiloh’un birlikte bir konserde görülmelerinin hemen ardından Roma’ya gitmesi de dikkatlerden kaçmadı.

BOŞ VAKİTLERİNİ ÇOCUKLARIYLA GEÇİRİYOR

Roma’daki boş zamanlarını çocuklarıyla değerlendiren Jolie, zaman zaman ailesiyle dışarıda vakit geçirirken objektiflere yansıyor.

ÇOCUKLARI İÇİN KARŞI KARŞIYA GELMİŞLERDİ

Öte yandan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in, ilişkisinin bitme nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. 2014 yılında evlenen Jolie ve Pitt, ayrılık sonrası Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adındaki altı çocuğunun velayeti için karşı karşıya gelmişti.

ORTAK VELAYETE KARŞI ÇIKMIŞTI

18 yaşından küçük 5 çocuğun ortak velayetini talep eden Brad Pitt, geçtiğimiz yıl mahkemeden zaferle çıkmıştı. Hukuk mücadelesine devam eden Jolie ise kararın ardından temyize başvurmuştu.

Ortak velayete karşı çıkan Angelina Jolie, özel hakim John Ouderkirk’in eski eşinin avukatlarıyla iş ilişkisi olduğunu ve bu sebeple çocukları ve kendisinin adil bir yargılanmadan mahrum bırakıldığını belirterek, hakimin davadan alınmasını talep etmişti.

Jolie’nin bu talebi üzerine harekete geçen Kaliforniya mahkemesi, ünlü oyuncuyu haklı bulup, “Bu etik ihlal, hakimin tarafsız olma kabiliyeti üzerinde şüpheler oluşmasına yol açıyor.” açıklamasıyla hakimin görevine son vermişti.

Brad Pitt, çocuklarını görmek için Roma’ya gitti

Yorumlar kapalı.