Boşanma iddialarının ardından Alişan ve Buse Varol ilk kez kamera karşısına geçti

Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen şarkıcı Alişan ile oyuncu Buse Varol'un oğlu Burak 3. yaşına girdi. Ünlü çift, 'ayrılık' söylentilerinin ardından ilk kez çocuklarının doğum gününde objektif karşısında poz verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

7 gün önce kızları Eliz’in 1. yaşını ayrı ayrı kutlayan Alişan ve Buse Varol’un boşanma aşamasında olduğu iddia edilmişti. Yasal işlemleri başlattığı ileri sürülen ünlü çiftin oğlu Burak, 3. yaşına girdi.

Haklarında çıkan ‘boşanma’ iddialarını yalanlayan çift, söylentilerin ardından ilk kez oğullarının doğum gününde objektif karşısına geçti.

Burak’ın yeni yaşını okulda organize ettikleri bir partiyle kutlayan Alişan, eşi Buse Varol, kızı Eliz ve Burak ile çekilen aile pozunu “İyi ki doğdun oğlum.” notuyla sosyal meyda hesabından yayınladı.

Varol ise 3. yaşına basan oğlu Burak için yazdığı mesajda dikkat çeken satırlara yer verdi. Ünlü isim, “Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum… Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen oldukça hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. Yeni yaşın sağlıkla gelsin birtanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum…” ifadelerini kullandı.

Birkaç gün önce Bebek’te görüntülenen Buse Varol, Burak’ın doğum günüyle ilgili, “Burak’ın sınıf arkadaşlarıyla yaptığı bir etkinlik olacak. Benim ya da onun ailesinden kimse olmayacak. Okulda kutlayacak. Evde kutlamayı konuşmadık. Burak artık 3 yaşında olduğu için o arkadaşlarıyla olmak istiyor.” demişti.

Alişan ile haklarında çıkan boşanacakları yönündeki iddialara da açıklık getiren Varol, “Aynı evde yaşıyoruz. Alişan ile görüşüyoruz.” diyerek, ‘ayrılık’ haberlerini yalanlamıştı.

Boşanma iddialarının ardından Alişan ve Buse Varol ilk kez kamera karşısına geçti

Yorumlar kapalı.