Bomba iddia: Serpil Çakmaklı ve Banu Alkan, Nihat Doğan için kavga etti

Flash TV'nin yeniden yayın hayatına başlamasının ardından ekrana gelen Al Sana Haber programı konuşulmaya devam ediyor. Programın sunucuları arasında yer alan Seyhan Soylu'nun Nihat Doğan'la ilgili iddiası ise magazin gündemi salladı. Soylu, Banu Alkan ve Serpil Çakmaklı'nın Nihat Doğan için kavga ettiğini öne sürdü. Bu sırada yan tarafta olan Nihat Doğan'ın da güldüğü görüldü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden izleyici karşısına çıkan Flash TV’nin en çok konuşulan programı Al Sana Haber oldu. Seyhan Soylu, Nihat Doğan, Ebru Polat ve Bahar Candan’ın yer aldığı programda gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.

Seyhan Soylu Nihat Doğan’ın 17 yaşındayken Serpil Çakmaklı ile aşk yaşadığını iddia etti. Soylu’nun iddiasına göre Banu Alkan ve Çakmaklı Nihat Doğan’ı paylaşamadığı için kavga etti.

HEM GÜLDÜ HEM YALANLADI

Bu sırada Seyhan Soylu’nun yanında olan Nihat Doğan’ın güldüğü görüldü. Doğan bu iddiaları “Yalan be biz dosttuk” diye reddetse de Soylu bu konuda çok iddialıydı. Seyhan Soylu açıklamasında “Serpil Çakmaklı tutuklanacak diye beraber oldular” sözlerini kullandı.

TUĞBA EKİNCİ İLE YOLLAR AYRILDI

Diğer yandan, Al Sana Haber programı yayınlandığı günden bu yana gündemden düşmüyor. Önceki programlarda sunucular arasında büyük bir tartışma yaşanmış ve Tuğba Ekinci, bu tartışmalar nedeniyle programdan ayrılmıştı.

Kaynak: Haberler.com

Bomba iddia: Serpil Çakmaklı ve Banu Alkan, Nihat Doğan için kavga etti

Yorumlar kapalı.