‘Bolca küfür yedim’ deyip Sadakatsiz dizisinden ayrılığını duyurdu

Kanal D'de yayımlanan, Cansu Dere, Caner Cindoruk gibi başarılı isimlerin rol aldığı Sadakatsiz dizisinde üzen bir ayrılık yaşandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D ekranlarının sevilen ve sıkı takip edilen dizisi Sadakatsiz, dün akşam yayımlanan yeni bölümüyle yine izleyiciyi ekranlara kilitledi. Her çarşamba akşamı sosyal medyayı da birbirine katan dizide Twitter yine yerinden oynadı.

Hem ‘Sadakatsiz’ hem de ‘Asya’ başlıkları altında Twitter’da birçok yorum yapıldı. Dizinin bu bölümünde ön planda olan isimlerden biri Asya’nın oğluyken bir diğer isim ise Volkan’ın arkadaşı Bahar oldu.

Bahar, Mert’in kendisini birçok defa aldatmasına artık resti çekti ve geçtiğimiz hafta evden kovdu. Yayımlanan son bölümde ise Bahar, sürekli yalnız olmanın kendisine iyi geldiğini söyledi.

Dizinin gerçeği ise Mert rolündeki Eren Vurdem’in sosyal medyadan mesaj paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Sadakatsiz’de Mert karakterine hayat veren Eren Vurdem, son bölümle birlikte senaryo gereği diziye veda etti.

Sadakatsiz dizisinin orijinali olan Doctor Foster’da olduğu gibi Sadakatsiz’de de bu karakterin dizideki hikayesi sona erdi.

'Bolca küfür yedim' deyip Sadakatsiz dizisinden ayrılığını duyurdu

Eren Vurdem sosyal medya hesabından da veda paylaşımı yaptı:

“Sevgili ve değerli izleyicilerimiz, hikaye gereği orijinalinde olduğu gibi Mert karakterine veda ediyoruz… Umarım bu karakterle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutup olanlarda bir farkındalık hissettirmişimdir.”

”Sizleri çok seviyorum. Bu işimde de beni yalnız bırakmadınız, iyi ki varsınız. Tüm ekip ve yapım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başka hikayelerde, en yakın zamanda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.”

‘Bolca küfür yedim’ deyip Sadakatsiz dizisinden ayrılığını duyurdu

Yorumlar kapalı.