Boğaç Aksoy ‘öldü’ haberlerine tepki gösterdi

Geçtiğimiz mayıs ayında lenf kanserine yakalanan ve kemoterapi tedavisi görmeye başlayan oyuncu Boğaç Aksoy, hakkında çıkan 'öldü' haberlerine isyan etti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Aksoy, "Aile dostlarımız, ailemizi arıyorlar, telaş etmişler. Lütfen böyle hassas bir dönemde çok yanlış!" ifadelerini kullandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Arka Sokaklar’ dizisinde canlandırdığı ‘Volkan komiser’ karakteriyle tanınan Boğaç Aksoy, geçtiğimiz mayıs ayında lenf kanserine yakalandığını duyurmuştu. Tedavi sürecini yaptığı paylaşımlarla sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Aksoy, hakkında çıkan ‘öldü’ haberlerine tepki gösterdi.

 

“BÖYLE HASSAS BİR DÖNEMDE ÇOK YANLIŞ!”

Instagram hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yapan 32 yaşındaki oyuncu, “Arkadaşım böyle şeyler yazmayın. Yanlış böyle yazılar. Çok şükür ben gayet iyiyim. Bir gazete de haber geçmiş. Aile dostlarımız, ailemizi arıyorlar, telaş etmişler. Lütfen böyle hassas bir dönemde çok yanlış!” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde hastaneye yatan Boğaç Aksoy, odasında çektiği videoyu takipçileriyle paylaşmıştı. Koronavirüse yakalandığı için kök hücre tedavisinin uzadığını ifade eden Aksoy, daha önce aşı olduğu için virüsü hafif atlattığını açıklamıştı.

Boğaç Aksoy ‘öldü’ haberlerine tepki gösterdi

Yorumlar kapalı.