BluTV mart ayı programını açıkladı

Çevrimiçi film ve dizi izleme platformu BluTV, mart ayı içerisinde izleyicilerle buluşturacağı bazı yapımları açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

JustWatch’un geçen ay yayımladığı araştırmaya göre, BluTV, Türkiye’nin en çok izlenen yayın platformu unvanını kazanmıştı.

BluTV, mart ayı içerisinde izleyicilerle buluşturacağı bazı yapımları açıkladı.

Bu ay üç özel yapımı izleyiciyle buluşturacak olan BluTV, 6 Mart’ta et ve mangal üzerine kıyasıya bir mücadelenin ortaya konulacağı “Gürkan Şef ile Ateş Oyunları” adlı yapımı yayımlayacak.

Reklam dünyasının kapılarının aralanacağı ve başrollerinde Bülent Emrah Parlak, Algı Eke ve Derya Alabora’nın buluştuğu “Acans” ise 11 Mart’ta izleyiciyle buluşacak.

BluTV mart ayı programını açıkladı

Son olarak komedyen Doğu Demirkol’un yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği, senaryosunu ise Murat Özsoy’la kaleme aldığı “Doğu” isminde, hiçbir konuda başarılı olamamış bir gencin komedyen olma hikayesi anlatılacak.

Mart ayı içerisinde başrollerinde Sandra Oh ve Jodie Comer’in yer aldığı, biri casus, diğeri katil olan iki güçlü kadın arasındaki aksiyon dolu kovalamacayı anlatan “Killing Eve”in 2. ve 3. sezonları ekranlarda olacak.

BluTV mart ayı programını açıkladı

Kendisini tehlikeli bir planın içinde bulan CIA analistinin hikayesini anlatan politik gerilim dizisi “Condor” da bu ay içerisinde izleyiciyle buluşacak bir diğer yapım olacak.

Toplam 6 sezon süren fenomen dizilerden “Gossip Girl” ve durum komedisi dizisi olan “The Big Bang Theory”nin baş karakteri olan Sheldon’ın küçüklüğünü ve gençliğini anlatan “The Young Sheldon” dizisi de, mart ayında izleyiciyle buluşacak yapımlardan.

BluTV mart ayı programını açıkladı

Ödüllü filmler kategorisi için bazı özel yapımlar da ekleyen BluTV, efsanevi grup Queen’in solisti, Freddy Mercury’nin hayatını anlatan “Bohemian Rhapsody”, Wes Anderson’ın ilk stop-motion animasyon filmi “Fantastic Mr. Fox”, usta yönetmen Oliver Stone’un yönetmenliğini üstlendiği gerilim filmi “JFK” ve başrollerinde Robert Downey Jr. ile Val Kimmer’ı bir araya getiren kara komedi- aksiyon filmi “Kiss Kiss Bang Bang”i de izleyicilerle buluşturacak.

Son olarak Sergio Leone’nin kült filmi, başrollerinde Robert De Niro ve James Woods gibi usta isimlerin yer aldığı “Once Upon A Time In America” da BluTV’nin mart ayında yayımlacağı yapımlar arasında yer alıyor.

BluTV mart ayı programını açıkladı

Yorumlar kapalı.