“Biz vatan için ölmeyi göze alanların torunlarıyız” diyen Tolga Ağar’a asker arkadaşından tepki!

“Biz vatan için ölmeyi göze alanların torunlarıyız” diyen Tolga Ağar’a asker arkadaşından tepki: Babanın yanına evci çıkmak için nakil oldun ya devrem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Elazığ Milletvekili ve Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar’ın Twitter’dan paylaştığı mesaja asker arkadaşından tepki geldi.

Ağar, “Biz vatan, devlet, bayrak, namus ve şeref için ölmeyi göze alanların torunlarıyız, çocuklarıyız. Varsa aynı şerefte aynı yürekte olan hodri meydan…” ifadelerini kullandı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için açılan, “ErdoğanlaBirlikteyiz” tagini paylaştı.

Bu paylaşıma, 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Antalya Belediye Başkan Adayı olan ve son olarak da cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Ali Aktaş’tan tepki geldi.

Aktaş, “Çankırı’da askerlik yapmaya dayanamayıp iki üç gün içinde Ankara’ya babanın yanına evci çıkmak için nakil oldun ya devrem; vatan, devlet, bayrak için nasıl ölmeyi göze alıyorsun hiç anlamadım” dedi. Aktaş, “Hepiniz gittiniz, ben tek kaldım bölükte vicdansızlar” değerlendirmesinde bulundu.

Aktaş, Ağar ile birlikte 2002 yılında askerlik yaptıklarını diğer arkadaşlarının da başka birliğe gönderildiğini belirtti.

ALİ AKTAŞ: ASKERLİĞE DAYANAMAYIP EVCİ ÇIKTIN YA

Tolga Ağar’ın yüksek perdeden attığı tweetler sonrasında Ağar ile askerlik arkadaşı olduğunu söyleyen Saadet Partili Avukat Ali Aktaş Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Aktaş, Ağar için şunları yazdı:

Çankırı’da askerlik yapmaya dayanamayıp iki üç gün içinde Ankara’ya babanın yanına evci çıkmak için nakil oldun ya devrem; vatan, devlet, bayrak için nasıl ölmeyi göze alıyorsun hiç anlamadım. Hepiniz gittiniz, ben tek kaldım bölükte vicdansızlar.

ABD’nin Irak İşgalinin hemen öncesiydi. Çankırı 8. Zırhlı Tugay’ın Kuzey Irak’a gönderileceği söyleniyordu. Tolga Ankara’ya gittikten sonra tatbikatlara gittik, buz gibi soğukta, leş gibi tulumların içinde kampetler üstünde yattık. Bizi silah ve nöbet uzmanı yaptılar a birader.

ABD’nin Irak İşgalinin hemen öncesiydi. Çankırı 8. Zırhlı Tugay’ın Kuzey Irak’a gönderileceği söyleniyordu. Tolga Ankara’ya gittikten sonra tatbikatlara gittik, buz gibi soğukta, leş gibi tulumların içinde kampetler üstünde yattık. Bizi silah ve nöbet uzmanı yaptılar a birader

“Biz vatan için ölmeyi göze alanların torunlarıyız” diyen Tolga Ağar’a asker arkadaşından tepki!

Yorumlar kapalı.