Birce Akalay’dan Sadettin Saran açıklaması

Sadettin Saran (57 )ile adı aşk dedikodularına karışan Birce Akalay, önceki gece set dönüşü Beyoğlu'nda görüntülendi. Basın mensuplarına "Neyi merak ettiğinizi, ne sormak istediğinizi biliyorum" diyen ünlü oyuncu, özel hayatıyla ilgili sokakta röportaj vermeme kuralını bozdu ve gündem olan konu hakkında konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni bir aşka yelken açtıkları yönünde haberler çıkan Birce Akalay ve Sadettin Saran, bu iddiaları, “Bir doğum günü yemeğini alıp, baş başa bir yemek haline getirmişler, asılsız haber” diyerek yalanlamışlardı. Ancak iki ismin sosyal medya paylaşımları yeniden kafaların karışmasına neden olmuştu.

Kaz Dağları’na giden Akalay, burada sosyetenin ve oyuncuların uğrak noktası olan bir oteli bulunan yakın arkadaşı Dilara Karabay’la fotoğrafını paylaşmıştı. Saran da aynı saatlerde bu otelden Karabay’la bir fotoğrafını yayınlamıştı. İki ünlü ismin aynı hafta sonu, aynı otelde konaklaması dikkat çekmişti.

Akalay, “Sizlerin neyi merak ettiğinizi ve ne sormak istediğinizi biliyorum, siz de biliyorsunuz ki ben sokakta röportaj yapmıyorum.

Fakat sizi kırmayacağım” diyerek söze başladı. 37 yaşındaki güzel, “Bu konuyla alakalı daha önce de konuştum, yine söylüyorum; ‘imkansız bir şeyden bahsediyoruz’.

Biz sadece o insanla arkadaş ortamında aynı yerde bulunduk, böyle bir şey olabilir mi? Dilara Karabay benim çok yakın arkadaşım biz imkansızı konuşuyoruz. Bu konu artık lütfen kapansın” ifadelerini kullandı.

Birce Akalay’dan Sadettin Saran açıklaması

Yorumlar kapalı.