Birce Akalay isyan etti: İbrahim Çelikkol açıklaması

Son olarak Kuş Uçuşu dizisiyle ekranlarda olan Birce Akalay önceki gün Levent’teki menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi. Dizide İbrahim Çelikkol ile partner olan Birce Akalay çıkan aşk dedikodularına isyan etti. İşte açıklamaları...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birce Akalay’ın ‘Siyah Beyaz Aşk’ ve ‘Kuş Uçuşu’ dizilerindeki rol arkadaşı İbrahim Çelikkol ile yakınlaştığı iddia edilmişti.
Birce Akalay isyan etti: İbrahim Çelikkol açıklaması

Birce Akalay önceki gün Levent’teki menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi. Kaz Dağları’nda tatil yapan ünlü oyuncu, “Orada arkadaşımın oteli var, gidip kendimi dinlemeyi seviyorum. Bodrum’a da gittim, annemle babam da orada yaşıyor. Keyifli bir yaz oldu” dedi.
Birce Akalay isyan etti: İbrahim Çelikkol açıklaması

Niye bu kadar anormal?

Akalay, aynı projelerde rol aldığı meslektaşı İbrahim Çelikkol’la tatilde de görüntülenmiş, ikili hakkında aşk söylentileri çıkmıştı. Oyuncu, konuyla ilgili sorular üzerine sitemli konuştu: “İbrahim benim canım dostum, arkadaşım. Eski eşi Mihre de arkadaşım. Yani üzülüyorum böyle şeyler çıktığında. Bazen gülüyorum, bazen üzülüyorum. Ne diyeceğimi de şaşırdım artık. Bir kadınla bir erkek arkadaş olamaz mı? Acaba bu, niye bu kadar anormal? Bir yandan da sinir bozucu, gülüyorsun bir süre sonra.”

“İyi arkadaşlıklar aşka dönüşebilir” düşüncesi de soruldu. Oyuncu şöyle yanıt verdi: “Tabii ki böyle şeyler olur hayatta. Hiçbir şey imkânsız değil. Ama bizim öyle bir durumumuz yok. İnsanların bunu kendilerine malzeme edip kötü niyetli kullandığını düşünüyorum. Ve hiç etik bulmuyorum. Ailece görüşüyoruz, birlikte tatil yapıyoruz. Birtakım söylemlere şahit olduğumda da sinirleniyorum. Gerçekten kötü niyetli buluyorum. Evet, böyle hayranlar var, yakıştıran eden. Görüyoruz sosyal medyada. Onları çok safiyane buluyorum. Ama bazıları bunu kasti yapıyor. Bu da bana tatsız geliyor.”

Birce Akalay isyan etti: İbrahim Çelikkol açıklaması

Hayatımda kimse yok

Uzun süredir kalbi boş olan Birce Akalay, “Hiç kimse yok hayatımda. Gayet iyiyim, mutluyum şu anda. İşimle uğraşıyorum. Böyle bir odakta iyiyim şu an ama bir gün bir şey olursa görürsünüz. Ben çok saklamıyorum zaten” dedi.

Birce Akalay isyan etti: İbrahim Çelikkol açıklaması

Yorumlar kapalı.