Bira göbeği sandılar, hamile olduğu anlaşıldı

34 yaşındaki Kayden Coleman 2009 yılında cinsiyet değiştirme operasyonunun ardından sürpriz şekilde hamile kaldı. 7 yaşında ve 10 aylık çocukları olan Coleman, şiddete maruz kalmaktan korktuğu için 'karnının bira göbeği' olduğunu düşünmelerine izin verdiğini söyledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçmişte cinsiyet değiştiren transeksüel Kayden Coleman, ‘Trans gebelik’ olarak adlandırılan bir süreçten geçti. Uzun süre sırt ağrısı çektikten sonra hastaneye gittiğinde, testosteron almaya bir süre ara verdiği süreçte hamile olduğunu öğrenen Coleman, o dönem erkek arkadaşı ile şaka amaçlı hamilelik testi aldığını ve sonucun pozitif çıkması karşısında şoke olduğunu anlattı.

Sevgilisi Elija’ın ailesinin Kayden’in cinsiyet değiştirdiğini bilmediğini, bu yüzden Kayden’in hamile olduğunu öğrenen ailenin şoke olduğunu söyledi ve hamilelik sonrasında ilk çocukları Azaelia’yı kucaklarına almalarının ardınan eşcinsel evliliği yaptıklarını dile getirdi.

Şimdi 10 aylık Jurnee adında bir çocuklarının daha olduğunu anlatan Kayden, doktorların ihmalkar davrandığını ve kendisine kürtaj teklif edildiğini söyledi.

2009 yılında kadınlıktan erkek olmaya doğru geçen sürede, Kayden genital yapı ameliyatı olmadığını, kadın üreme organlarının korunduğunu, 2013 yılında göğüslerinin çıkması için mastektomi geçirdiği için geçici olarak testosteron almaya bir süre ara verdiğini aktardı.

Ancak tüm bu süreçlerin oldukça travmatik olduğunu söyleyen Coleman, “Hamilelik sürecinde doktora gittiğimde kabul edilmiyordum, çünkü jinekologların kadınlar için olduğu söyleniyordu. İnsanların şiddet uygulamak istediğinden endişe ederek korku içinde dolaşmak zorunda değildim. Bira göbeğim olduğunu düşünüyorlardı, ben de gerçeği bilmemelerinin daha iyi olduğunu düşündüm” dedi.

İlk çocuğunun doğumundan sonra ağır depresyon süreci geçirdiğini ve intiharı düşündüğünü söyleyen Kayden, tekrar hamile olduğunu öğrendiğinde ise böyle bir şeyi tekrar yaşamak istemediğini söyledi.

“Gerçek bir erkek olarak kabul edilmek için vücudumdan nefret etmem ya da bazı bölümlerine itiraz etmem gerekmiyor” diyen Coleman, şimdilerde kendisi gibi trans bireylere atölyeler düzenleyerek eğitim veriyor.

Kaynak: Haber Global

Bira göbeği sandılar, hamile olduğu anlaşıldı

Yorumlar kapalı.