Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol oyuncuları boğaz boğaz geldi

Bir Zamanlar Çukurova seti bugünlerde bir hayli hareketli sahnelere konuk oluyor. Dizinin başrollerinden olan İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı hakkında bazı söylentiler ortaya atıldı. İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı, sette yaşadığı sorun nedeniyle ipleri koparma noktasına getirdiler. Sevilen dizinin iki oyuncusu İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'yı boğaz boğaza getiren olay merak konusu oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı, Hülya Darcan, Erkan Bektaş, Bülent Polat ve Altan Gördüm’ün başrolünü paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova setinde ortalık karıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, çekim esnasında başrol oyuncuları Furkan Palalı ve İbrahim Çelikkol’un bir anlaşmazlık yaşandığı hatta tartışmanın kavgaya dönüştüğünü ileri sürdü.

Instagram hesabından tartışmanın detaylarını anlatan Altuntaş, “Diziye bu sezon Hakan Gümüşoğlu rolüyle katılan İbrahim Çelikkol’un sık sık seti bekletmesi uzun süredir ekipte gerginliğe neden oluyordu. Son olarak dizinin ana karakterlerinden Furkan Palalı duruma isyan etti” dedi.

Çıkan gerginlik sonrası iki oyuncu birbirlerinin üzerine yürüdü ve boğaz boğaza geldi. Araya girenler kavganın büyümesini engelledi.

Furkan Palalı seti bırakıp ilk uçakla İstanbul’a geldi ve yapımcıya Çelikkol’u şikayet etti. Yapımcı uzun uğraşlar sonucu tarafları uzlaştırdı.

 

Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol oyuncuları boğaz boğaz geldi

Yorumlar kapalı.