Billur Kalkavan: ‘Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum’

Yönetmen Hamdi Alkan'ın paylaşımıyla akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıkan oyuncu Billur Kalkavan'dan açıklama geldi. Ünlü oyuncu, "Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum. Bir ricam var lütfen aramayın mesaj atın çok yoruluyorum" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akciğer kanserine yakalandığı duyurulan oyuncu Billur Kalkavan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kalkavan paylaşımında, “Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum, valla çok mutlu oldum” yazdı.

59 yaşındaki Kalkavan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Hamdi Alkan ziyaretime geldi ve izin istedi paylaşabilir miyim diye. Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum valla çok mutlu oldum Allah razı olsun. Ben fotoğrafı biraz düzelttim ama kusura bakmayın. Bir ricam var lütfen aramayın mesaj atın çok yoruluyorum.”

Billur Kalkavan: 'Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum'

NE OLMUŞTU?

Pek çok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Billur Kalkavan’dan üzen haber gelmişti. 59 yaşındaki sanatçının, akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıkmıştı. Billur Kalkavan’ın yaşadığı sağlık sorununu Hamdi Alkan sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Kalkavan’ın saçlarını kazıttığı görülmüştü.

Billur Kalkavan: 'Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum'

“GÜZEL YÜREĞİN BU HASTALIĞI YENECEK”

Alkan, “Billur Kalkavan’a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur’cuğum. Daima yanındayım” sözleriyle arkadaşına destek olmuştu.

Billur Kalkavan: ‘Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum’

Yorumlar kapalı.