Beren Saat’ten Ezgi Mola’ya destek: “Çivisi çıkmış bir ülkede…”

Batman'da, İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Musa Orhan için sert eleştirilerde bulunmasının ardından hapis istemiyle yargılanan Ezgi Mola'ya bir destek de Beren Saat'ten geldi. Ünlü oyuncu, "Yalnız değilsin Ezgi Mola" paylaşımında bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batman’da uğradığı istismar sonrası intihar eden İpek Er’in tecavüz sanığı Musa Orhan’a yaptığı sert eleştiriler nedeniyle hakkında hapis istemiyle dava açılan Ezgi Mola’ya bir destek de Beren Saat’ten geldi. Saat, Mola’nın karesini Instagram’dan paylaşıp, “Çivisi çıkmış bir ülkede suçlanacak bir tek Ezgi Mola kalmıştı. Yalnız değilsin Ezgi Mola” diye yazdı.

Beren Saat'ten Ezgi Mola'ya destek: "Çivisi çıkmış bir ülkede..."

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Batman’da tecavüz uğradıktan sonra intihar eden İpek Er’e tecavüz davasında yargılanan Musa Orhan’ın tutuklanmamasına tepki göstermiş ve sert ifadeler kullanmıştı.

İki günden bu yana sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren Ezgi Mola’ya başta Hazal Kaya, Atilla Taş, Barış Atay, Metin Uca, Hasibe Eren, Aslı İnandık, Mahsun Kırmızgül, İlkay Akkaya, Fatma Turgut, Funda Eryiğit, Serkay Tütüncü, Sarp Akkaya, Tan Taşçı, Ayşenil Şamlıoğlu, Rahşan Gülşan ile Selçuk Balcı başta olmak üzere çok sayıda isim destek vermişti.

Beren Saat’ten Ezgi Mola’ya destek: “Çivisi çıkmış bir ülkede…”

Yorumlar kapalı.