Bensu Soral’ın eşi Hakan Baş’ın panik anları: Edis’in asistanı ile yakalandı

Oyuncu Bensu Soral ve iş insanı Hakan Baş, 2018 yılında nikah masasına oturmuş, ancak çift geçtiğimiz haftalarda ihanet iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Tüm bu haberlerin ardından 38 yaşındaki iş insanı, Nişantaşı'nda bir kadın ile objektiflere yansıdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Bensu Soral ile Hakan Baş çiftinin evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmişti. Magazin dünyasının gözde çifti olarak gösterilen Hakan Baş ile Bensu Soral, bu dedikoduların üzerine aralarında sorun olduğunu ve herkesin saygı göstermesini bekleyen bir açıklama yapmışlardı.

İş insanı Hakan Baş, önceki gece şarkıcı Edis’in de aralarında olduğu bir arkadaş grubuyla Nişantaşı’nda bir partiye katıldı. İlerleyen dakikalarda Hakan Baş, Edis’in asistanlığını yaptığı öğrenilen Simge İnce ile aracının içerisinde görüntülendi. Daha sonra trafikte bir kez daha kameralara yansıyan Baş’ın görüntü vermemek için saklanması dikkat çekti.

Görüntü vermekten kaçamayan ikili, araç içerisinden inerek açıklama yaptı. Eşi Bensu Soral ile evlerini ayıran ve boşanacakları konuşulan Hakan Baş “Arkadaşlar yanlış olmasın. Hanımefendi ile aramızda öyle düşündüğünüz gibi bir durum yok. Arkadaşlarımızla bir etkinliğe katıldık” dedi.

 

Bensu Soral’ın eşi Hakan Baş’ın panik anları: Edis’in asistanı ile yakalandı

Yorumlar kapalı.