Yaşam
Bendeniz ve Demet Akalın arasında ‘Ramazan programı’ polemiği
Demet Akalın “Ramazan ayında TV kanallarına çıkaracağınız hocalara vereceğiniz yüz binlerce lirayı dağıtın fakir fukaraya” sözleri sonrası tepki çekti ve paylaşımını sildi. Şarkıcı Bendeniz Akalın’a paylaşımı nedeniyle sert çıktı.

Ramazan ayı gelmeden önce Demet Akalın bir paylaşım yaptı. “Ramazan ayında TV kanallarına çıkaracağınız hocalara vereceğiniz yüz binlerce lirayı dağıtın fakir fukaraya, ben razıyım geçen sene ki programları izlemeye. Nasıl olsa her sene yeni ayetler inmiyor.” diyen Demet Akalın tepki çekti. Tepkilerden sonra Akalın paylaşımı silse de gündemden ismini silemedi.
Bendeniz de bu paylaşımdan rahatsız olan isimler arasındaydı. Bendeniz’ Demet Akalın’a itiraz ederek “1 ay insanlara dini değerlerinin hatırlatılması olması gerekendir. Olmaması gereken ise yılın 11 ayı TV kanallarının iğrenç programla işgal edilmesidir. Ayrıca yılbaşı ve bayram programı alınan ekstra paraların fakirlere dağıtılması daha iyi olur. Nasılsa aynı şarkıları söylüyorsunuz” yorumunda bulundu.

- Yaşam2 gün önce
25 yaş küçük sevgilisi ile evlenen Seda Sayan kayınvalidesiyle bir araya geldi!
- Yaşam1 gün önce
Seda Sayan, el öpmek için Mersin’e gitti
- Yaşam22 saat önce
Mine Tugay’dan, ‘Neden hep yalnızsın?’ sorusuna cevap
- Yaşam2 gün önce
Michael Jackson’ın efsanevi dansçısı Bruno ‘Pop N Taco’ Falcon hayatını kaybetti
- Kültür Sanat2 gün önce
Efsanevi yönetmen Peter Brook hayatını kaybetti
- Dünya2 gün önce
Mısır’da köpek balığı saldırısında 2 kişi hayatını kaybetti
- Yaşam2 gün önce
Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın’ın öldüğü günü anlattı: ‘Onu o kadar özleyeceğim ki…’
- Yaşam21 saat önce
Survivor Nagihan: ‘Sahada kazandığımızı masada kaybettik’