Ben Affleck aşka geldi: Jennifer Lopez’i havalimanında öpücüklere boğdu

Şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ile Oscar ödüllü aktör Ben Affleck, aşklarını göz önünde yaşamayı sürdürüyor. Birkaç gün ayrı kalacağı sevgilisini Van Nuys Havalimanı'na bırakan Ben Affleck, romantik anlar yaşadığı ABD'li yıldızı komik mimikler yaparak, güldürmeye çalışırken görüntülendi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dönem ‘Bennifer’ olarak anılan ve 17 yıl aradan sonra yeniden aşk yaşamaya başlayan oyuncu Ben Affleck (49) ile şarkıcı Jennifer Lopez (52), sürpriz birlikteliklerini artık kimseden gizlemiyor.
2004 yılında yollarını ayırdıklarını duyurduktan sonra 2021’in aşk bombasına imza atan ve nikah masasına oturması beklenen ikili, geçtiğimiz gün Los Angeles’taki Van Nuys Havalimanı’nda objektiflere takıldı.
Jennifer Lopez’i uçağına binerken uğurlamaya giden Ben Affleck, sevgilisine sarıldı. Bir yandan da komik mimikler yaparak onu güldürmesi ortaya ilginç görüntüler çıkardı.
Son günlerde magazin dünyasının en çok konuşulan aşıkları, havalimanında bir ara romantik anlar yaşadı. Neşeli halleriyle dikkat çeken ikili, birbirlerini öpmeye doyamadı.
Özel uçağın merdivenlerine çıkan Oscar ödüllü aktör, sevgilisine tekrar sarıldı. Jennifer Lopez’in işleri için birkaç günlüğüne şehir dışına çıktığı öğrenildi.
24 Temmuz’da 52 yaşına giren Jennifer Lopez’in, teknesinde gerçekleşen doğum gününü kutlamasında Ben Affleck’ten evlilik teklifi aldığı iddia edilmişti. Sevgilisinin teklifine ‘evet’ yanıtını verdiği konuşulan şarkıcı, oyuncu ile dudak dudağa pozunu paylaşmıştı.

Ben Affleck aşka geldi: Jennifer Lopez’i havalimanında öpücüklere boğdu

Yorumlar kapalı.