Bella Hadid: Her gece ağlıyorum

Kısa bir süre önce sanat yönetmeni Marc Kalman ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Bella Hadid, gözyaşları içinde verdiği pozları paylaştı. Ünlü model, son birkaç yıldır neredeyse her gece ağladığını ifade etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, Kanadalı şarkıcı The Weeknd ile ilişkisini bitirmesinin ardından Marc Kalman ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile yollarını ayırdığı öne sürülen Hadid, şaşırtan bir paylaşımda bulundu.

25 yaşındaki Bella Hadid, gözyaşları içinde verdiği pozları 47,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

Hadid, Willow Smith’in kendi ile hesaplaştığı ve sorunlarını anlattığı videonun altına “Seni ve sözlerini seviyorum” yazdıktan sonra kendi zihni ve hayatıyla ilgili gerçekleri açıkladı.

“İnsanlar herkesin temelde aynı şekilde hissettiğini unutuyor.” diyen ünlü isim, “Kaybolmuş, kafası karışmış, neden burada olduklarından gerçekten emin değiller. Bu endişe, herkes bunu hissediyor ve bir şekilde üstünü kapatmaya çalışıyor. Kusurlarımızda bir araya geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bella Hadid, son olarak sözlerini, “Güvensizliğimizde, neşemizde, mutluluğumuzda ve her şeyi güzel ve doğal olarak kabul edin. Bu duvarları yıkacak ve herkesin ‘Hayır, seni, acını ve sevincini anlıyorum’ demesini sağlayacak olan şey bu. İyi olacağız.” şeklinde noktaladı.

 

 

Bella Hadid: Her gece ağlıyorum

Yorumlar kapalı.