BBP lideri Destici’den tasarruf önlemi: Kasaptan et almıyorum, kuzu kestiriyorum

Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici'nin katıldığı bir televizyon programında yeni yılda yapılan zamlara ilişkin yaptığı açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Destici, tasarrufa dikkat ettiğini belirterek "Ben kasaptan et almıyorum. Hayvan kestirip, toplu et alıyorum" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni yılda gelen zamlar, asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına yapılan zamlarve tasarrufa yönelik açıklamalarda bulunan Destici; “Kasaba gidip de 100 lira verip et almıyorum. Kuzyu ya da toplu bir hayvanı kestiriyorum. Oradan parçalayıp alıyorum” dedi.

TV100’de Pınar Işık Ardor’un programına konuk olan Destici, aldığı tasarruf önlemlerini ise şöyle açıkladı:

“Ben hayatın içinden geliyorum. Ben çiftçilik yapıyorum hala, kendi sabah içtiğim pekmezi kendim üretiyorum, kendi yediğim cevizimi, unumu kendim üretiyorum. Kendi yediğim etimi gidip kendi köyümde kestirip alıyorum. Sütümü oradan alıyorum. Tasarrufa dikkat ediyorum. Ben kasaba gidip 100 lira verip et almıyorum. Gidip kuzuyu kestiriyorum ya da toplu bir hayvanı oradan parçalayıp alıyorum. Şimdi buna dikkat ediyorum. Buna herkes dikkat edebilir. Herkes bu imkanı bulamayabilir, bu ayrı mesele…

 

“ZENGİNLER CHP VE İYİ PARTİ’YE OY VERİYOR”

Bu zamları ben de iliğine kadar hissediyorum. BBP’ye oy verenler orta ve alt gelir grubu insanlar. Bu ülkede en zenginler CHP ve İYİ Parti’ye oy veriyor, yani en yüksek gelire sahip olanlar. Etiler, Nişantaşı, Beşiktaş’ta yüzde 80 alıyor CHP… İzmir’de Karşıyaka, Ankara’da Çankaya… Bütün zenginler, seküler hayat yaşayanlar CHP’ye oy veriyor ağırlıklı olarak ve şimdi İYİ Parti’ye oy veriyorlar. Bize oy verenler orta sınıf ve altı… Onun için benim seçmenim bunu (ekonomik kriz) hissediyor. Buna en vakıf olan siyasetçilerden biriyim. Çünkü hayatın içinden geliyorum.” 

BBP lideri Destici’den tasarruf önlemi: Kasaptan et almıyorum, kuzu kestiriyorum

Yorumlar kapalı.