Barınamayan öğrenciler 12 Aralık’ta Ankara’da

"Barınamıyoruz Hareketi," 12 Aralık’ta Ankara’da olacak. 2022 yılı bütçe görüşmelerinin TBMM’de sürdüğüne dikkat çeken öğrenciler, “Her yılın rutini olan bütçe görüşmelerinin de tarihimizin de farkındayız. Artık onları da planlarını da öğrencileri görmeyen bütçelerini de beklemiyoruz" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Barınamıyoruz Hareketi,” 12 Aralık’ta Ankara’da olacak. 2022 yılı bütçe görüşmelerinin TBMM’de sürdüğüne dikkat çeken öğrenciler, “Her yılın rutini olan bütçe görüşmelerinin de tarihimizin de farkındayız. Artık onları da planlarını da öğrencileri görmeyen bütçelerini de beklemiyoruz” dedi.

Barınma sorunu yaşan üniversite öğrencilerinin kurduğu “Barınamıyoruz Hareketi”, Ankara’da bir araya gelecek. Öğrenciler, bugünden itibaren 12 gün boyunca devam edecek 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi’nin TBMM’deki görüşmeleri sırasında 12 Aralık’ta Ankara’da olacak.

“Artık yeter” diyen gençler, 12 Aralık’ta herkesi Ankara’ya davet ederek sosyal medyadan şu mesajı yayımladı:

“Her yılın rutini olan bütçe görüşmelerinin de tarihimizin de farkındayız. Artık onları da planlarını da öğrencileri görmeyen bütçelerini de beklemiyoruz. Artık sadece bir adım atmaya değil, koşmaya niyetleniyoruz. Bizi ittikleri uçurumun kıyısını eşik kabul ediyoruz. Bu eşikten atlayacağız. Ayın 12’sinde ‘yönetenlerin şehrine’ Ankara’ya gidiyoruz.”

 

Barınamayan öğrenciler 12 Aralık’ta Ankara’da

Yorumlar kapalı.