Barbaroslar dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oyuncu kadrosu

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oyuncuları kimler sorusu dizinin ilk bölümü ile merak konusu oldu. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi oyuncuları ve karakterleri ile dikkatleri üzerine topladı. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oyuncuları arasında Diriliş Ertuğrul dizisi ile büyük beğeni toplayan Engin Altan Düzyatan da bulunuyor. Peki, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oyuncuları kim, konusu ne?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarihi döneme ışık tutan TRT1 dizisi Barbaroslar oyuncuları ile dikkat çekiyor. TRT1 ekranlarında bu akşam yayın hayatına başlayacak olan yapımda Osmanlı Dönemi’ne damga vurmuş karakterler rol alıyor. Bu karakterleri canlandıracak başrol oyuncuları arasında Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe bulunuyor. Dizinin tanıtım fragmanlarının ekranda dönmesiyle oyuncu kadrosu ve konusu araştırılıyor. Peki Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oyuncu kadrosunda kimler var? İşte TRT1 Barbaroslar dizisi konusu ve oyuncuları!

Osmanlı amirali (kaptan-ı derya) Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının anlatılacağı Barbaroslar oyuncuları merak ediliyor. Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan’ın yazdığı dizinin başrollerinde pek çok ünlü isim yer alıyor. Diriliş Ertuğrul’un Ertuğrul Gazi’si Engin Altan Düzyatan yeni dizisinde ise Oruç Reis karakteriyle karşımıza çıkacak. Peki Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Barbaroslar dizisi konusu ve oyuncuları!

Barbaroslar dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı oyuncu kadrosu

BARBAROSLAR DİZİSİ KONUSU NE, OYUNCULARI KİM?

Osmanlı amirali (kaptan-ı derya) Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatını izleyeceğimiz Barbaros dizisi Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alıyor. Barbaros oyuncuları ise şu şekilde;

Barbaroslar dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı oyuncu kadrosu

BARBAROSLAR AKDENİZ’İN KILICI OYUNCULARI KADROSU

  • Ulaş Tuna (Barbaros Hayrettin Paşa veya diğer adıyla Hızır Reis)
  • Engin Altan Düzyatan (Oruç Reis)
  • Yetkin Dikinciler (İshak Reis)
  • Caner Topçu (İlyas Reis)
  • Bahadır Yenişehirlioğlu
  • Melis Babadağ
  • Pelin Akil
  • Gülcan Arslan
  • Yiğit Özşener
  • Devrim Evin
  • İsmail Filiz

Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, 16 Eylül 2021’den itibaren Perşembe günleri izleyicilerle buluşacak.

Barbaroslar dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oyuncu kadrosu

Yorumlar kapalı.