Kültür Sanat
Banksy, Doğu Anglia’daki eserlerin kendisine ait olduğunu doğruladı
Siyasi ve sosyal mesajlar veren sokak sanatıyla tanınan Banksy, İngiltere’nin Doğu Anglia kıyısındaki kentlerin duvarlarında görülen eserlerin kendisine ait olduğunu doğruladı.

Instagram üzerinde paylaştığı “Büyük İngiliz Sprey-Tatili” başlıklı videoda Banksy’nin eski bir karavan ile seyahat ettiği ve sprey boyaları bir dolapta sakladığı görülüyor.
Videoda aynı zamanda Banksy’nin eserleri yaptığı anlarda çekilmiş görüntüler de bulunuyor.
Bir plajın yakınındaki deniz savunma duvarına yapılmış eserde plaj sandalyesine yayılmış bir farenin kokteyl içtiği görülüyor. Bir başkasında kamu plajının üzerinde tıpkı oyun salonlarındaki kepçe makinelerinde olduğu gibi metal bir parça bulunuyor.
Bir başka noktada Banksy’nin büyük tahta parçalarına doğru uçan bir martı çizdiğini görmek mümkün. Dördüncü eserde de üç çocuğun teknedeki suyu boşaltmaya çalıştığı ve üstünde “hepimiz aynı gemideyiz” yazdığı görülüyor.

-
Gündem1 gün önce
Erkan Talat Çetin, ‘beni rahatsız etme’ dediği için Derya Karya’yı silahla öldürdü!
-
Gündem1 gün önce
Selim Temurci, Sedat Peker’in ‘kayıp silahlar’ iddiasını doğruladı
-
Gündem1 gün önce
Abdurrahman Dilipak: Anaokulundan akademiye eğitim tam bir felaket
-
Yaşam1 gün önce
Demet Evgar düğünde yakın arkadaşlarına mesir macunu dağıttı!
-
Gündem1 gün önce
Marmaris’te ‘imdat’ çığlığı
-
Yaşam1 gün önce
Bülent Ersoy’un ‘mezar’ diyaloğu gündem oldu
-
Gündem1 gün önce
Kılıçdaroğlu’nun kaçış planı videosu gündem oldu, Soylu paylaşımıyla hedef aldı
-
Yaşam8 saat önce
Mehmet Ali Erbil ağzını bantladı