Bakan Nebati: “Risklere ilişkin atılacak adımları konuştuk”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ilki gerçekleştirilen Fiyat İstikrarı Komitesi toplantısının ardından, "Risklere ilişkin atılacak adımları konuştuk" açıklamasını yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara‘da ilk kez yapılan Fiyat İstikrar Komitesi toplantısına; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile bazı üst düzey bürokratlar katıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, toplantı sonrasında Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; “Fiyat İstikrarı Komitesi toplantımızın ilkini gerçekleştirdik. Enflasyon ile ilgili gelişmeleri ve bu konudaki risklere ilişkin atılacak adımları konuştuk” dedi.

BAKAN MUŞ: “CUMHURBAŞKANIMIZ, İHRACATTA ULAŞTIĞIMIZ BÜYÜK REKORU AÇIKLAYACAK”

Ticaret Bakanı Mehmet Muş da TOBB Müşterek Toplantısı’nda, ihracat rakamlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağını duyurdu. Muş, “Uzun zamandır aşamadığımız bir seviyeyi çok şükür bu yıl aştık. Önümüzdeki hafta Sayın Cumhurbaşkanımız ihracatta ulaştığımız büyük rekoru açıklayacak” dedi.

Bakan Nebati: “Risklere ilişkin atılacak adımları konuştuk”

Yorumlar kapalı.