Baht Oyunu dizisinin Nergis’i Hande Subaşı: İstanbul trafiğine benzetiyorum kaderi

Kanal D’nin sevilen dizisi “Baht Oyunu” ile ekrana dönen Hande Subaşı, BeStyle Magazine dergisinin yeni sayısına konuk oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin salı akşamlarına damgasını vuran, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’nda Nergis karakteriyle beğeni ile izlenen Hande Subaşı, BeStyle Dergisi’ne samimi açıklamalarda bulundu.

Oyuncu, yeni dizisinin gördüğü ilgiden mutluluk duyduğunu anlattı:

“‘Baht Oyunu’ harika gidiyor, ben de çok mutluyum. Çekerken çok eğleniyoruz ve seyircimiz de bize emeğimizin karşılığını çok iyi veriyor, teşekkürler!”

Subaşı, “Kadere çok inandığınızı açıklamıştınız. Canlandırdığınız Nergiz karakteri de kadere direnen biri. Kadere karşı yön vermek mümkün m?” sorusunu ise şöyle yanıtladı:

“Evet kadere inanıyorum ama kadere yön verebileceğimize de inanıyorum. Hiçbir zaman kader deyip geçmememiz gerektiğine inanıyorum. İstanbul trafiğine benzetiyorum kaderi, her zaman başka bir yol bulunabileceğine, içinde olduğumuz duruma o anki duygularımıza göre kadere yön verdiğimize inanıyorum. Tabii her zaman kendimiz için doğru yolu bulamadığımız zamanlar da oluyor.”

Baht Oyunu dizisinin Nergis’i Hande Subaşı: İstanbul trafiğine benzetiyorum kaderi

Yorumlar kapalı.