Bahçeli: ‘Netflix artık haddini aştı’

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP lideri Bahçeli, dijital medya platformu Netflix'i ve platformda dizileri hedef aldı. "Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran dizilerin neresini takdir edeceğiz?" diyen Bahçeli, isim vermeden Cem Yılmaz'ın komedi dizisi Erşan Kuneri'ye yüklendi. MHP lideri, "Netflix artık haddini aşmıştır" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki haftalık olağan grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasında yine Millet İttifakı’nı hedef alan Devlet Bahçeli, ekonomik krizin olmadığını ima ederek “Ülkemizin hiçbir yerinde zillet ittifakının söylediği gibi bir Türkiye tablosu yoktur” dedi.

Erken seçim iddialarına ve adaylık tartışmalarına yanıt veren Bahçeli, “Kasımda seçim olabilir diyen Kılıçdaroğlu kendini kandırıyor. Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 50’yi fersah fersah aşan oy çokluğuyla yeniden seçilecektir” ifadelerini kullandı.

TÜSİAD’A YÜKLENDİ

Son olarak AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Haddini bil’ diyerek hedef aldığı TÜSİAD’a da yüklenen Bahçeli, “Bir kez olsun milli olun, bir kez olsun Türkiye’nin politikalarına destek verin” diye konuştu.

İSİM VERMEDEN ‘ERŞAN KUNERİ’Yİ HEDEF ALDI

Konuşmasında, dijital yayın platformu Netflix için de “Artık haddini aşmıştır” diyen ve isim vermeden Cem Yılmaz’ın dizisi ‘Erşan Kuneri’yi hedef alan Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

“Netflix’te sözde komedyenlerin rol aldığı diziler haddini aşmıştır. Küfür etmenin neresine güleceğiz? Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran dizilerin neresini takdir edeceğiz?”

KAMERALARA YANSITILAN SİPARİŞ GÖRÜNTÜLER, KİMSEYİ İNANDIRAMAZ”

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan satırlar şu şekilde:

“İnsanın olgunluğu gibi siyasetin de olgunluğundan bahsetmek mümkündür. Olgunlaşmak demek, alınan kararların, taşınan kalplerin hassasiyet düzeyindeki tırmanışı demektir. Her rüzgara yelken açan, her telkine kapı aralayan bir siyaset anlayışının ne olgunluğundan ne omurgalı duruşundan söz edilebilir. Basit ve bayağı siyasetin ömrü pişkinlikle gelip geçecektir.

Türk siyasetinin çözüm bekleyen en önemli sorunlarından birisi bu tip siyaset ve siyasetçi akımının varlığıdır. Bugün ne yaşıyorsak izleri dündedir. Bugün neyle karşılaşıyorsak hedefleri yarındadır. Hedefi büyük olanın inancı da büyüktür.”

Leyleğin ömrü nasıl laklakla geçiyorsa, basit ve bayağı siyasetin ömrü de polemikle, pişkinlikle gelip geçecektir. Cumhuriyetimizin 100. yılına hazırlanıyoruz. 2023’te doğacak zafer şafağı istikametinde yürüyoruz. İnsanımızın yüreğine yağmur gibi yağıyor, umutlarını yeşertiyoruz. Kameralara yansıtılan sipariş görüntüler, kurmaca diyaloglar hiç kimseyi inandıramaz. Aziz milletimiz siyasi sahtekarlara, siyaset kalpazanlarına bugün de, yarın da prim vermeyecek, şans tanımayacaktır. 

MİLLET İTTİFAKI’NI HEDEF ALDI

“Ülkemizin hiçbir yerinde zillet ittifakının söylediği gibi bir durum yoktur.”

“Dönen dönsün biz dönmeyiz. Yolumuzda duran dursun biz durmayız. Cumhur İttifakı’nın gelecekteki Türkiye tasavvurunu paylaşacağız. Oynanan oyunların iç yüzünü anlatacağız. Cumhur İttifakı, Türkiye’nin her noktasında milletiyle oturup kalkıyor. MHP, vatanımızın her köşesinde insanımıza muhabbetle dokunuyor. Kameralara yansıtılan sipariş görüntüler, kurmaca diyaloglar hiç kimseyi inandıramaz. Aziz milletimiz siyasi sahtekarlara, siyaset kalpazanlarına bugün de, yarın da prim vermeyecek, şans tanımayacaktır.”

‘ERDOĞAN YENİDEN SEÇİLECEK’

Aziz milletimiz siyasi sahtekarlara dün olduğu gibi yarın da prim vermeyecektir. Sahte bir gülümseme ile kalabalıkların içine giren samimiyetsiz ve kifayetsiz siyasetçilerin herkesi kendileri gibi ahmak sanmaları çarpıklıktır. MHP 18 Şubat 2022’den beri 493 ilçemizi ziyaret etmiştir. Çok şükür milletimizin tamamıyla kucaklaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Cumhur İttifakı Türkiye’nin her yerinde milletiyle oturup kalkıyor. İnsanımıza muhabbetle dokunuyor.

Gittiğimiz her yerde gördüğümüz açık gerçek şudur, 2023 yılında Cumhur İttifakı açık ara sandıktan başarıyla çıkacaktır. Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 50’yi fersah fersah aşan oy çokluğuyla yeniden seçilecektir. Çıkarsınlar adayları görsünler Hanya’yı Konya’yı.”

Bahçeli: ‘Netflix artık haddini aştı’

Yorumlar kapalı.