Bahçeli: MHP’yi şiddet yanlısı göstermek ayıplı ve ahlaksız bir suçlamadır

MHP lideri Bahçeli, ''Beş-on densizin karalaması ile yolumuzdan dönmeyiz. MHP'yi şiddet yanlısı göstermek ayıplı ve ahlaksız bir suçlamadır. Partimizi kavga ile göstermek hayasızlıktır'' dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) mesai grup toplantıları yeniden başladı.

2021 yılının ilk grup toplantısında kürsüye çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

SİYASETÇİ VE GAZETECİLERE SALDIRI

”Bazı gazeteci ve siyasetçilere yönelik son zamanlarda vasat bulan saldırılarla milliyetçi-ülkücü hareket arasında bağ kurmak zorba ve zorlama bir isnattır. Beş-on densizin karalaması ile yolumuzdan dönmeyiz. MHP’yi şiddet yanlısı göstermek ayıplı ve ahlaksız bir suçlamadır. Partimizi kavga ile göstermek hayasızlıktır. Tezgahlanmış kara kampanyaya asla teslim olmayız. Kimse şiddet ihalesini üzerimize yıkmasın.

”SUÇ VE SUÇLUYU UZAKLARDA ARAŞTIRMASINLAR”

Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler veya sudan sebeplerle ve kişisel anlaşmazlıklarla husumet çemberine sıkışanlar, tavsiyem odur ki suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar. Şiddeti körüklediğimizi iddia edenler sefil bir yalancı.

”GÜLNAZ ŞIRINGA” AÇIKLAMASI

Serok Ahmet yalancıdır, yandan çarklıdır. Kılıçdaroğlu yalan bataklığındadır. Beni üzen asıl konu ise Gülnaz Şırınga isimli hemşirenin adına yapılan şikayettir. Bu kardeşimizi yakalayan bir grup darp etmişler, daha sarsıcı olanı da komaya sokmuşlar. Hayret ettim. Şu anda yoğun bakımda hayatta kalmaya çalışıyor. Şaka bir yana tuhaf günlerden geçiyoruz. Parodi haberi gerçek eden utanmaz simalar ne kadar çoğaldı.

https://www.youtube.com/watch?v=mOfpAylunrw

PARTİ KAPATMA TARTIŞMALARI

HDP bir siyasi parti dışında ne varsa odur. Parti kapatılması konusunda görüşlerimiz açıktır. HDP’nin kapatılması milli iradeye aykırılık teşkil etmez. Teröriste terörist diyemeyen işlenmiş suça ortaktır.

ABD KONGRESİ’NE BASKIN

ABD Kongresi’ne yapılan baskın bize göre bir dönemin bitişinin resmidir. Devletler arasında kalıcı dostluk düşmanlıktan bahsetmek mantıksızlıktır. Yeni ABD Başkanı’nın Trump’ın hatalarını tekrar etmemesi samimi dileğimizdir.”

”ŞUŞA’YA OKUL YAPMA PROJEMİZ UYGUN BULUNDU”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’in karşılıklı mutabakat ve onaylarıyla Şuşa’ya okul yapma projemiz uygun bulunmuştur.”

Bahçeli: MHP’yi şiddet yanlısı göstermek ayıplı ve ahlaksız bir suçlamadır

Yorumlar kapalı.