Babası ve amcası tarafından öldürülmek istenen 17 yaşındaki genç kadını polisler kurtardı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dört gün önce Şeyma Yıldız‘ın babası tarafından erkeklerle konuştuğu iddiasıyla öldürülmesinin ardından benzer bir olay daha yaşandı. İstanbul’da 17 yaşındaki P.D.D., babası ve amcası tarafından katledilmek istenirken polisler tarafından kurtarıldı.

Olay, İstanbul‘un Başakşehir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre polisi arayan bir kişi, “Bir kadını araca bindirerek ormanlık alana götürdüler” ihbarında bulundu. Plakayı alan polis ekipleri, aracın Şamlar Ormanı‘na gittiğini tespit etti. Polisi görüp kaçmaya çalışan iki şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı. İki kişi araçtan indirilirken, ağzı koli bandıyla bağlanmış olan 17 yaşındaki P.D.D. aracın arkasından çıktı.

Araçta eldiven ve bıçak bulundu

Sözcü’den Habip Atam’ın haberine göre Polis ekipleri kızı kurtarırken, şüphelilerin kızın babası Mehmet Emin D. (45) ile amcası Ramazan D. (40) olduğu anlaşıldı. Baba ve amca gözaltına alınırken, araçtaki aramalarda iki eldiven ve bir bıçak bulundu.

“Beni öldüreceklerdi” dediği iddia edilen genç kızın daha sonra beyanını değiştirerek; “Ormanlık alana götürdüler, ağzımı koli bandıyla bağladılar. Korkuttular. Anlaştık, erkek arkadaşımla konuşmayacağımı söyledim. Beni bıraktılar” dediği öne sürüldü.

“Kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan adliyeye sevk edilen baba ve amca tutuklandı. Genç kız ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ait Çocuk Destek Merkezi Yurdu’na yerleştirildi.

Erkek arkadaşı var diye okuldan alındı iddiası

İddiaya göre, P.D.D. lisede okurken dört yıl önce bir erkekle konuşmaya başladı. Baba duruma tepki göstererek kızını okuldan aldı. En son genç kızın erkek arkadaşıyla konuşmaya devam ettiğini öğrenen babanın, P.D.D.’yi araca bindirerek ormana götürdüğü öne sürüldü.

Babası ve amcası tarafından öldürülmek istenen 17 yaşındaki genç kadını polisler kurtardı

Yorumlar kapalı.