Babalar günü için güzel sözler! Babalar günü 2021 mesajları

Duygusal Babalar Günü sözleri 2021 yılında da kocaya, eşe, abiye, arkadaşa, Babalar Günü mesajı iletmek isteyen kişiler tarafından kullanılacak. 2021 yılında 20 Haziran Pazar gününe denk gelen bu anlamlı günde hediyesi olanlar hediyelerini mesajlar ile süsleyecek. İşte Babalar Günü mesajları kısa ve uzun…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Babalar Günü mesajları anlamlı güne yaklaşırken araştırılmaya başlandı. Babalar Günü her sene haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanıyor. Babalar Günü 2021 senesinde ise 20 Haziran 2021 tarihine denk geliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Babasından uzakta olanlar, anlamlı ve güzel bir mesaj ile Babalar Günü’nü kutlayabilirler.

Babalar günü için güzel sözler! Babalar günü 2021 mesajları

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI, SÖZLERİ 2021

-Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım.

-Dünyadaki en büyük varlığım. Canım babam. Bu özel günde seni ne kadar sevdiğimi söylemek istedim. Babalar günün kutlu olsun canım babam…

-Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla. Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.

-Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

– Varlığıyla bize güven ve huzur veren biricik babalarımızın babalar günü kutlu olsun.

Babalar günü için güzel sözler! Babalar günü 2021 mesajları

– Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar günün kutlu olsun.

– Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

– Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun. . . Babalar günün kutlu olsun.

-Onlar her zaman kucaklarını sevgiyle, kapılarının koşulsuzca, yollarımızı tecrübeleriyle açtılar. Tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

Babalar günü için güzel sözler! Babalar günü 2021 mesajları

-Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

-Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden öperim sevgiler.
– Huzur ve dert ortağım babalar günün kutlu olsun.

– Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

-Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar Günün kutlu olsun.

-Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun.

-Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

-Güven duymayı, Pes etmemeyi, Sabretmeyi ve Yaşamayı Bize öğreten babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.
-Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım.

-Seni ne kadar sevdiğimi ifade etmek için herhangi bir dilde yeterli kelime yok. Babalar Günün kutlu olsun!

Babalar günü için güzel sözler! Babalar günü 2021 mesajları

-Kimse senin kadar sevgi dolu, şefkatli ve çalışkan biri olamaz! Tüm dünyayı dolaşsam da senin gibi birini asla bulamayacağımı biliyorum! Babalar Günün kutlu olsun!
-Nasıl baba olunur öğrettiğin için teşekkür ederim, umarım ben de senin gibi iyi anılar bırakırım ileride. Babalar Günün kutlu olsun.

-Bana bırakacağın en güzel miras, sevgin ve ilkelerin olacak babacığım. Senin evladın olduğun için şanslı ve gururluyum. Günün kutlu olsun.

-Hayata yine gelsem yine senin evladın olmak, yine sen benim babam ol isterim canım babam. Varlığına her daim şükrediyorum. Babalar Günün kutlu olsun.
– Canım babam, evimizin huzuru, ailemizin baş tacı Babalar Günü’n kutlu olsun. Seni hep seven her zaman yanında olan çocukların…

-İlk adım attığımdan bu yana ellerimi tutan bana iyinin ne olduğunu öğreten, o aslan gibi duruşuna rağmen benimle oyunlar oynayan canım babam, babalar günün kutlu olsun.

Babalar günü için güzel sözler! Babalar günü 2021 mesajları

-Her düştüğümde, her ağladığımda, her şeyin kötü gittiğini düşündüğüm anda elimde tuttuğun için hayat daha kolay baba. İyi ki varsın. Babalar Günün kutlu olsun.

-Hiç bir şey üzmesin Seni, sakın ağlama, gözlerine yaş değmesin, gül yüzünden gülücükler eksik olmasın, kalbinden yerim eksilmesin, unutma Sen hep benim bir tanemsin babacığım. Babalar günün kutlu olsun

-Gül kokulu ellerinden doya doya öperim. Canım babam seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun…

-Hayatımızın her alanında varlığını hissettiren babalarımızın babalar günü kutlu olsun.

Babalar günü için güzel sözler! Babalar günü 2021 mesajları

Yorumlar kapalı.