Aysun Kayacı 9 yıl aradan sonra Türkiye’ye döndü!

2012 yılında Efe Kapancı ile evlenerek Londra'ya yerleşen Aysun Kayacı, tatil için Bodrum'daydı. Evlendiğinden beri hiç ortalıklarda görünmeyen ve tek kare fotoğrafı olmayan Aysun Kayacı, özel hayatını titizlikle koruyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dönem podyumlarda fırtınalar gibi esen 42 yaşındaki ünlü model Aysun Kayacı, 2012 yılında bankacı Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya taşınmıştı. Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın yazısına göre, o gün bugündür hiç ortalıklarda görünmeyen ve tek kare fotoğrafı olmayan Aysun Kayacı, dokuz yıl aradan sonra ilk kez Türkiye’ye tatile geldi.

Yedi yaşındaki kızı Maya ve eşiyle birlikte Bodrum’da tatil yapan Aysun Kayacı’yı neredeyse hiç kimse tanımamış. Çok az insanın görünce tanıdığı eski model, güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş.

Bodrum’da ev almak için görüşmeler de yapan çift, özel hayatlarının mahremiyetine büyük önem veriyor.

Bir dönem podyumların ve ekranın aranan ismi olan Aysun Kayacı, kariyerinin zirvesindeyken evlendi ve ekrandan uzaklaştı.

EMRE AŞIK İLE AŞK YAŞADI

Aysun Kayacı, Emre Aşık ile yıllar önce magazin gündeminden düşmeyen bir aşk yaşamıştı. İkilinin çalkantılı ilişkisi yedi yıl sürmüştü.

27 Ekim 2012’de bankacı Efe Kapancı ile evlenen Kayacı, medyadan uzak bir şekilde Londra’da yaşamını sürdürüyor.

Aysun Kayacı 9 yıl aradan sonra Türkiye’ye döndü!

Yorumlar kapalı.