Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı’na yönelik sözlerine açıklık getirdi

Halk TV programcısı Ayşenur Arslan, hakkındaki iddialara canlı yayında yanıt verdi. Arslan, sözlerinin çarpıtıldığını vurgulayarak "Özellikle TMT için hayatını kaybedenlerin ailelerini incittiysem özellikle onlardan özür diliyorum" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayşenur Arslan canlı yayında kullandığı ve bağlamından koparılan cümleleri hakkında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Arslan şunları söyledi:

Dün Falyalı cinayetinden hareketle bir cümle söyledim. Ne ekonomi, ne fatura, ne işsizlik, benden daha önemli, benden daha ciddi bir sorun yokmuş…

Cumhurbaşkanı Yardımcısı, AKP Sözcüsü, Dışişleri Bakanı, filan partinin gençlik kolları, falan partinin milletvekili sizden söz ederse köpüre köpüre, RTÜK anında harekete geçerse kendinizi birden bire önemsiyor gibi oluyorsunuz. Ben kendimi başkalarının beni ciddiye aldığı kadar alsam başka bir ben olurum onu biliyorum.

Dün TMT hakkında söylediğim iki cümle özeti bu. Çok yer yandı, neler neler oldu. Kimisi anlamamış, kimi eksik anlamış ama galiba ben de eksik anlatmışım. Hakikaten yeterince anlatmayınca yanlış anlaşılmış. Onun için özür dilerim anlatamadıysam. Konuşacağız ama tabii memlekette benden daha önemli sorunlar olduğu için Cumhurbaşkanı Yardımcısını, AKP Sözcüsünü harekete geçirecek kadar önemli olmasa da neler var neler var memlekette…

Ayşenur Arslan, programın ardından Twitter hesabından da açıklama yaptı. Özür dilemekten gocunmayacağını bir kez daha vurgulayan Arslan, “Dostlarım “yanlış anlaşıldın ama anlatamadıysan özür dile” diyor. Bundan gocunmuyorum ve programda da vurguladığımı yineliyorum: sözlerimi Halk TV’yi susturmak için kullananların dışında, hassasiyetini fazlasıyla hissettiğim herkesten özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı’na yönelik sözlerine açıklık getirdi

Yorumlar kapalı.