Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat nereli ve kaç yaşında?

50 M2 bugün gösterime girmesiyle dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler merak konusu oldu. 50 M2 dizisinin başrol oyuncularından Dilara'yı canlandıran isim ise ekranlarda görmeye alışık olduğumuz Aybüke Pusat. Peki, birçok dizide başarılı bir oyunculuk sergileyen Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat kaç yaşında ve nereli?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix’in merakla beklenen dizisi 50 M2 bugün gösterime girdi. ilk sezonu 8 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler yer alıyor. 50 M2 dizisinin başrol oyuncularından Dilara’yı canlandıran isim ise başarılı ve güzel oyuncu Aybüke Pusat. Peki, birçok dizide başarılı bir oyunculuk sergileyen Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat nereli ve kaç yaşında?

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

20 Mayıs 1995 yılında Ankara’da dünyaya gelen Aybüke Pusat, Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunudur. Aybüke Pusat’ın Türkiye gündemine oturması ise 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışması ile birlikte gerçekleşmiştir. 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen finallerde 3. seçilen Aybüke Pusat, yarışmanın ardından gelen oyunculuk tekliflerini değerlendirerek Medcezir adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Aybüke Pusat 2015 yılında ise O Hayat Benim isimli dizide Zeynep karakterini canlandırdı.

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanmakta olan ve oyuncu kadrosunda Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Boran Kuzum, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç’un yer aldığı Şahin Tepesi adlı dizide Verda karakterine hayat veren Aybüke Pusat, 1.72 metre boyunda, 50 kilo ve Boğa burcudur.

Aybüke Pusat’ın rol aldığı diziler ve filmler

2021 – 50M2 (Dilara) (Netflix)
2018 – Şahin Tepesi (Verda) (TV Dizisi)
2017 – Söz (Bahar) (TV Dizisi)
2017 – Familya (Su Beyoğlu) (TV Dizisi)
2015 – O Hayat Benim (Zeynep) (TV Dizisi)
2014 – Medcezir (Elif) (TV Dizisi)

50M2 dizisi oyuncuları kimler? Netflix 50M2 dizisi konusu nedir?

Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat nereli ve kaç yaşında?

Yorumlar kapalı.