Avukat Mahmutyazıcıoğlu cinayeti zanlısı Seccad Yeşil tutuklandı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK) eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili Bursa'da yakalanan Seccad Yeşil, İstanbul nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Daha önce yakalanan ancak koronavirüs testi pozitif çıktığı için karantinada tutulan diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Bakırköy’de uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu soruşturmasında firari şüpheli olan Seccad Yeşil, 9 Şubat’ta Bursa’da yakalanmıştı. İstanbul’a getirilen ve emniyetteki işlemleri tamamlanan Seccad Yeşil ile daha önce cinayetle ilgili olarak yakalanan, ancak koronavirüs testi pozitif çıktığı için karantinaya alınan bir şüpheli de bugün Bakırköy adliyeye sevk edilmişti.

Savcılık tarafından ifadesi alınan Seccad Yeşil tutuklama talebiyle, diğer şüpheli ise adli kontrol hükümlerinin uygulanması şartıyla nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişti. Nöbetçi Hakimliğe çıkarılan Seccad Yeşil tutuklanırken, diğer şüpheli ise imza verme şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avukat Mahmutyazıcıoğlu cinayeti zanlısı Seccad Yeşil tutuklandı

Yorumlar kapalı.