ATV’den ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapımcısına milyonluk dava

Fenomen olan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi, başka bir platformda yayınlanacağı haberinden sonra dizinin haklarını elinde bulunduran ATV yapım şirketine milyonluk tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Snob Magazin’den Ulaş Aydın’ın özel haberine göre; Oktay Kaynarca’nın başrolünü oynadığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisi 200’üncü bölümüyle 26 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de izleyici karşısına çıkacağı duyurulmasına rağmen yayınlanmamıştı. ATV’de ekrana gelen fenomen proje, yapım şirketiyle kanal arasında ücret anlaşmazlığı iddiasıyla yayınlanmamıştı. Dizi, Oktay Karnarca olmadan başka bir dijital platformda yayınlanacağı haberlerinden sonra ATV’den, BVB Film Yapım Prodüksiyon A.Ş. ve Bahadır Özdener’e 165 milyon TL’lik dava açacağı iddia edildi.

Konuya ilişkin edinilen bilgiye göre; “EDHO dizisinin bütün haklarının atv’de olduğu, başka bir kanalın veya yapımcının bu diziyi veya bir benzerini her ne isim ve şekilde olursa olsun yapmasının ve yayınlanmasının mümkün olmadığı öğrenildi.

ATV’den ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapımcısına milyonluk dava

Yorumlar kapalı.