Attığı tokatla rol arkadaşının çene kemiğini çıkaran Hülya Avşar o anları anlattı

Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde Masumiyet dizisinin çekimleri sırasında rol gereği Ertuğrul Postoğlu'na tokat atmış, bunun sonucunda da Postoğlu'nun çenesi çıkmıştı. Dizinin final yapmasının ardından Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Avşar, o sahneyi anlattı. Ünlü sanatçı, çok konuşulan 'filtre' konusuna da değindi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Candaş Tolga Işık’ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu oldu. Avşar, Masumiyet dizisinin neden bittiğini açıklayarak “Daha önce bitecekti aslında ama ben devam etmesi zorladım” dedi. Işık’a konuşan Avşar, dikkat çeken yorumlarda bulundu.

“SON VURUŞUMDA ÇENESİNE GELDİ”

Hülya Avşar, senaryo gereği attığı tokat, rol arkadaşı Ertuğrul Postoğlu’nun çene kemiğini çıkarmıştı. Işık, sosyal medyada da oldukça konuşulan Ertuğrul Postoğlu’na attığı tokat meselesini sorunca Avşar, yaşananları şöyle anlattı:

“Şöyle oldu, birkaç kere vurman gerekiyor yakın çekim, genel çekim diye. Bu işin tekniği var. Ancak yönetmenimiz biraz daha etkili vurmamı istedi. Ben de bir anda vurdum, nasıl oldu anlamadım. Normalde hep yanağına vurmuşum ama en son vurduğumda çenesine geldi.”

Attığı tokatla rol arkadaşının çene kemiğini çıkaran Hülya Avşar o anları anlattı

AĞZINI KAPATAMAMIŞ

Birkaç dakika geçine Postoğlu’nun ağzını kapatamadığını fark ettiklerini söyleyen Avşar, apar topar hastaneye gidildiğini belirtti. Yaşanan trajikomik olayı anlatırken gülmesine engel olamayan Avşar, Postoğlu’ndan da yayın sırasında esprili bir dille özür diledi.

FİLTRE İTİRAFI: SİNİRLERİM ÇOK BOZULDU

Fox TV’de yayımlanan Masumiyet dizisinde Hale rolüyle izleyici karşısına çıkan Hülya Avşar’ın yüzü bulanık ve filtre uygulanarak yayınlanmıştı. Avşar, programda filtre konusuna da açıklık getirdi. Ünlü sanatçı, Filtreli sahnelerden haberdar olmadığını sonradan öğrendiğini önce çok gerildiğini düzeltilmesi için ekiple irtibata geçtiğini söyledi.

Candaş Tolga Işık’ın “Dizi boyunca Hülya Avşar diziden daha çok konuşuldu, ordaki karekter ve malum filtreler” diyerek göndermede bulunduğu konuya Hülya Avşar, “O filtrelerde benim hiç bir suçum yok onu bir söyleyeyim” dedi.

Bazı sahnelerin ışık hatalarına daha sonradan müdahale edildiğini anlatan Avşar, “Burada fazla müdahale edilmiş ama neden bilmiyorum. O gün sabaha kadar bu işlerle ilgilenen teknik ekiple mesajlaştım. O kadar sinirlerim bozuldu. Sonrasında çok güldüm” sözleriyle konuya açıklık getirdi.

Attığı tokatla rol arkadaşının çene kemiğini çıkaran Hülya Avşar o anları anlattı

Attığı tokatla rol arkadaşının çene kemiğini çıkaran Hülya Avşar o anları anlattı

Yorumlar kapalı.