Atkısının fiyatı ile gündemde olan AKP’li Birinci: Bu azgın azınlığa göre biz, ‘Bizimkiler’ dizisindeki kapıcılarız

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, 5 bin lira değerindeki atkısının gündem olması üzerine sosyal medya hesabından "Aslında sıkıntı şu... Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi... Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki..." ifadelerini paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’te katıldığı tartışma programında Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal‘ın görevden alınış şeklini eleştiren Prof. Dr. Ersan Şen’e “Alışacaksınız, alışacaksınız” diye yanıt veren AK Partili Mücahit Birinci’nin taktığı atkı sosyal medyada gündem oldu.

Bir başka programda da, “Döviz kuru ne olursa düşer” sorusuna “Vatandaşlarımız müsterih olsun. Ayda 20 milyar dolar ihracat yapıyor ve rekor kırıyoruz. Arttıkça dolar bolluğu yaşanacak ve düşecektir. Belli bir seviyeye çekeceğiz. Bu günler sayılı” diyen Birinci’nin Louis Vuitton marka atkısının fiyatının 330 pound (4,983 TL) olması sosyal medyada tepki çekti.

Tepkiler üzerine Mücahit Birinci, kişisel sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Birinci, “Aslında sıkıntı şu… Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi… Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki… Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, “Bizimkiler” dizisindeki kapıcılarız” ifadeleriyle kendisini savundu.

Birinci’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

“Hay atkı kadar kafanıza taş düşsün. Başka işiniz mi yok yahu, Tiktok videoları, İnstagram paylaşımları… Fondaş bir kısım sözde gazeteci de bunlara uymuş. Neredeyse atkı sempozyumu düzenleyecekler. Yahu bırakın magazini, bir iki kitap okuyun, tarih okuyun, kendinize fayda…

Siyasetçiyi atkı üzerinden vurmak… Çok naif…

Aslında sıkıntı şu… Biz kimiz de o atkıyı takabiliyoruz dimi… Mütedeyyinler, maneviyata sahip insanlar kim ki… Dünyanın meşru nimetlerinden tek, azınlık ama egemen düşüncenin kurşun askerleri faydalanır. Bu azgın azınlığa göre biz, “Bizimkiler” dizisindeki kapıcılarız.”

 

 

Atkısının fiyatı ile gündemde olan AKP’li Birinci: Bu azgın azınlığa göre biz, ‘Bizimkiler’ dizisindeki kapıcılarız

Yorumlar kapalı.