Ataşehir’de gözleri oyulmuş şekilde birçok kedi cesedi bulundu

İstanbul Ataşehir'de bir çöp konteynerinin önünde gözleri oyulmuş birçok kedi cesedi bulundu. Kedileri gören ve mahallede yaşayan bir kadın, "Sanki planlı yapılmış gibi. Bu insanlığa sığar mı?" diye sordu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ataşehir ilçesinde çöp konteynerinin bulunduğu bölgede gözleri oyulmuş birçok kedi cesedi bulundu. Kedilerin cansız bedeniyle karşılaşan mahalleli, olayın araştırılmasını isteyerek mahallede yaşayan herkesin duruma tepki göstermesini istedi.

Gazete Duvar’dan Hacı Bişkin’in haberine göre, Örnek mahallesinde yaşayan bir kadın, Neva sokaktaki çöp konteynırın bulunduğu bölgede kedi cesetleri gördü.

‘Bunu yapan insan mı?’

Cansız kedi cesetlerini gören kadın, “İnsanlık bitmiş” dedi ve ekledi:

“Bunu yapan insan mı? Kedilerin gözleri oyulmuştu. Konteynerin içine bakmaya cesaret edemedim. Konteynerin önünde iki kedi cesedi vardı. İçinde kaç tane vardı bilmiyorum çünkü bakmaya cesaret edemedim. Bunu yapanlar sanki bilerek kedilerin cesetlerini konteynırın içine değil önüne bırakmışlardı. İnsanlar görsün diye… Ben bir hayvansever olarak bunu kabul etmiyorum. Bu planlı yapılmış bir katliama benziyor. Uzun bir süredir Ataşehir’de zaten birçok kedi kayboluyordu. Belediyenin ve emniyetin konuyla ilgili araştırma yapmasını istiyoruz”.

Konuyla ilgili olarak aranılan Ataşehir Belediyesi ise konuyu takip edeceklerini söyledi.

Ataşehir’de gözleri oyulmuş şekilde birçok kedi cesedi bulundu

Yorumlar kapalı.