Astroloji haritası boşanmalarına neden olmuştu! Mahkemeden nafaka kararı

Özel hayatıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Özer Hurmacı ile astroloji haritasına bakarak boşanma davası açan eşi Mihriban Hurmacı arasında sular durulmuyor. İkilinin açtığı nafaka davasında sona gelindi. Özer Hurmacı, eşi Mihriban Hurmacı'ya aylık 52 bin TL nafaka ödeyecek.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor’da top koşturan Özer Hurmacı, 2015’te Mihriban Hurmacı‘yla evlendi. Çiftin bu evlilikten 3 çocuğu dünyaya geldi. Özer Hurmacı geçtiğimiz aylarda İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’ya boşanma davası açtı. Ünlü futbolcu, astroloji ile ilgilenen eşinin, astroloji haritalarına bakarak kendisine “Beni aldatıyorsun” diye baskı kurduğunu iddia etti. Mihriban Hurmacı da karşı boşanma davası açarak 30 milyon TL tazminat, kendisi için 50 bin, 3 çocuğu için de aylık 75 bin TL aylık nafaka talebinde bulundu.

Eşinin kendisini evden atmakla tehdit ettiğini ve can güvenliğinin tehlikede olduğunu iddialarıyla Mihriban Hurmacı, 3 çocuğunun babasına 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Mihriban Hurmacı’nın kira gideri bulunmamasına rağmen 50 bin TL nafaka istediğine dikkat çekilen dilekçede anne bakımına muhtaç en küçük çocuk hariç diğer 2 çocuğun velayetinin Özer Hurmacı’ya verilmesi istemişti.

Astroloji haritası boşanmalarına neden olmuştu! Mahkemeden nafaka kararı

Yorumlar kapalı.