Aslı Enver’den hayranlarını üzecek haber

Aslı Enver, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Merve Terim'le Nişantaşı'ndaydı. Güzel oyuncu, koronavirüs pandemisi döneminde çalışmayı uygun görmediği için mesleğine ara verdiğini açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzel oyuncu, koronavirüs pandemisi döneminde çalışmayı uygun görmediği için mesleğine ara verdiğini açıkladı. Aslı Enver, “Oyunculuktan sıkılmadım. Sakinlediği için adapte olmaya çalışıyoruz. Bir sinema filmi çektim, montajlanıyor” dedi.

Uzun yıllardır kullandığı aracını değiştirip, yaklaşık iki milyon TL değerinde elektrikli otomobil aldığı haberleriyle gündem olan ünlü oyuncu, toplu taşıma da kullandığını belirtti.
Meksika tatilini tamamlayıp İstanbul’a dönen 37 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde Etiler’de yeni aldığı otomobil ile ilk kez objektiflere yansımıştı.
Son olarak final yapan ‘Babil’ dizisinde rol alan oyuncu, gelen teklifleri değerlendiğini belirterek, “Şu an bahsedeceğim bir şey yok, bakıyorum” açıklamasını yapmıştı.
“Güzel bir şeyler gelirse tabii ki yapacağım” diyen Aslı Enver, “Tam içime sinen bir proje henüz gelmedi. Öyle bir proje gelirse inşallah olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Aslı Enver’den hayranlarını üzecek haber

Yorumlar kapalı.