Aslı Enver hastalığı hakkında konuştu

Adı eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Aslı Enver sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Disleksi hastalığı olan Enver, bu soruna yönelik kendi yöntemlerini geliştirdiğini anlattı

Aslı Enver
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Aslı Enver, karantina günlerinde pek çok meslektaşı gibi hayranlarıyla iletişimde olabilmek için sosyal medya hesabını aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Enver, önceki gün sosyal medyadan hayranlarına, “Malum hepimiz evdeyiz, hadi sor” diyerek sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen sorulara yanıtlar verdi.

ÇOCUKKEN SORUN YAŞADIM

Aslı Enver, “Disleksi hastalığı (okuma ve öğrenme bozukluğu) sizi ne şekilde zorluyor? Senaryoları nasıl okuyorsunuz?” sorusuna şu sözlerle yanıt verdi: “Okuma zorluğum var, evet. Çocukken bununla ilgili sorun yaşıyordum ama yıllar içinde bunun bir kusur olmadığını anladım. Okumakta çok zorlanıyorsunuz ama zaman içinde kendinize uygun taktiklerle çözebiliyorsunuz. Ben senaryoların altını çizerek ve hemen ezberleyerek okuyorum. Pratikle bir şekilde kendi yolunuzu buluyorsunuz”

Aslı Enver hastalığı hakkında konuştu

 

Aslı Enver hastalığı hakkında konuştu

Yorumlar kapalı.