Aşı olmayan ebe, doğumuna üç hafta kala koronavirüse yenildi

Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde ebe olarak görev yapan Duygu Ömrüuzun, doğumuna üç hafta kala Covid-19'a yenik düştü. "Hamile olduğu için Covid-19 aşısı yaptırmayan" Ömrüuzun’un acı haberini Gümüşhane İl Sağlık Müdürülüğü duyurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde ebe olarak görev yapan Duygu Ömrüuzun, doğumuna üç hafta kala Covid-19’a yenik düştü. “Hamile olduğu için Covid-19 aşısı yaptırmayan” Ömrüuzun’un acı haberini Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü duyurdu.

Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde görevli ebe Duygu Ömrüuzun’un Covid-19 test sonucu pozitif çıktı ve tedavisine başlanıldı. Hamile olduğu için aşı yaptırmayan Ömrüuzun’un durumu gittikçe ağırlaşınca entübe edildi. Normal doğumuna üç hafta kala sezaryen ile doğum yapan Ömrüuzun’un bebeği kuvöze alındı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan iki çocuk annesi Duygu Ömrüuzun, memleketi Eskişehir’de toprağa verildi.

Ömrüuzun’un acı haberi Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşımda, “Gümüşhane Devlet hastanemizde ebe olarak görev yapan, Duygu Ömrüuzun COVID-19 nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi yoğun bakımında vermiş olduğu hayat mücadelesini maalesef kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sevenlerine ve sağlık camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum” denildi.

Ömrüuzun’un “Hamile olduğu” gerekçesiyle Covid-19 aşısı olmadığı öğrenildi.

Aşı olmayan ebe, doğumuna üç hafta kala koronavirüse yenildi

Yorumlar kapalı.