Aşı karşıtları miting düzenliyor

Koronavirüs pandemisinden “Plandemi” olarak bahseden aşı karşıtları, 11 Eylül’de İstanbul Maltepe’de miting düzenliyor. Mitingde gerici Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak da bir konuşma yapacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşı karşıtları, 11 Eylül’de İstanbul’da miting düzenliyor.

“Büyük Uyanış Mitingi” adı verilen miting için aşı karşıtları Twitter’da kampanya başlattı. Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs pandemisini “Plandemi” olarak adlandıran aşı karşıtları, mitingin adının yer aldığı etiketi Twitter’da Türkiye’nin en çok konuşulan konuları arasına soktu.

Gerici Yeni Akit gazetesinin yazarı Abdurrahman Dilipak’ın destek verdiği mitingde bir de konuşma yapması bekleniyor. Mitingdeki konuşmacılar arasında gerici pek çok isim bulunuyor.

Mitingde konuşama yapacak isimlerden biri de, Üsküdar’da yapılan aşı karşıtı mitingde kullandığı “Aşı yapan hekimler yargılanacaklar” ifadeleri nedeniyle İstanbul Tabip Odası’nın hakkında soruşturma başlattığı Dr. Bilgehan Bilge.

Mitingde konuşma yapacak isimler şöyle:

Aşı karşıtları miting düzenliyor

Dilipak, mitinge çağrı yaptığı paylaşımında “Bir anne arıyor, iki çocuğum okulda, benden habersiz aşı yaparlar diye korkuyorum diyor. Anneleri korkutmayın. Anneler yavrularını tehlike altında görürlerse yapamayacakları şey yoktur. Annelerin öfkesinden korkun. Anneleri çocukları için bekliyoruz. Büyük buluşma” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe ilişkin görsellerde, 11 Eylül Cumartesi günü Maltepe’de düzenlenecek miting için Türkiye’nin her yerinden otobüs kaldırılacağı da belirtildi.

Aşı karşıtları miting düzenliyor

Aşı karşıtları miting düzenliyor

Yorumlar kapalı.