Arkadan fermuarlı pantolon sosyal medyada viral oldu

Arkadan fermuarlı bir kot pantolon ASOS müşterilerini tamamen şaşkına çevirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Açık mavi kot kumaşından üretilen skinny-fit pantolonlar önden başlayarak bacaklardan geçen ve arka tarafta doğru uzanarak kemer çizgisinde sonlanan bir fermuara sahip.

Söz konusu pantolonlar ilk olarak, moda perakendecilerinin en “aklınızdan ne geçiyordu” anlarını derleyen Instagram hesabı “asbos_asos”un bu hafta paylaştığı bir fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti.

Paylaşım, çoktan tasarıma gülen hayranların yüzlerce yorumuyla dolup taştı. Şoka uğramış bir kullanıcı “Aman tanrım” diye yazdı. Bir diğeriyse, “Akıllarından ne geçiyordu?” diye sordu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

asbos_sos (@asbos_sos)’in paylaştığı bir gönderi

Ancak, bir başka kullanıcının işaret ettiği üzere, arkadan fermuarlı kot pantolonlar yeni bir olay değil. Bir kullanıcı, “Bunları 80’lerin başında giymiştim. Markası ‘Süslü G*t’tü” dedi.

İnternette ne kadar alay edilse de kot pantolonların şu anda tükenmiş olması, müşteriler arasında popüler bir seçim olduğunu gösteriyor.

Alışılmadık kot tasarımı sebebiyle çevrimiçi bir perakendeci ilk kez trollenmiyor.

Shein müşterileri şubatta, hızlı moda perakendecisiyle ön kısmında büyük bir boşluk bulunan bir kot pantolon sattığı için alay etmişti.

Düz paçalı pantolon arkadan normal görünmekle beraber, ön tarafında belden bacak arasına kadar olan büyük bir kısım boş duruyor ve özel bölgenin tamamı açıkta kalıyor.

Kafası karışan bir Twitter kullanıcısı, “Facebook az önce bana bu pantolonları önerdi. Bunlara ‘yüksek bel düz paçalı kesik kot pantolon’ deniliyor, SHEIN NEDEN YANİ NEDEN” diye yazdı.

Bir başkasıysa, “Shein kesik kot pantolonları tamamıyla yeni bir seviyeye taşıyor” dedi.

Shein tarafından The Daily Mail’a yapılan açıklamada, pantolonun tasarımında kovboyların bacaklarını sıyrık ve diğer yaralanmalardan koruyan çepslerden ilham alındığı ifade edildi. Çepsler geleneksel olarak kot pantolonların üzerine giyiliyor.

19,99 sterlinden (yaklaşık 240 TL) satılan pantolonlardan şu anda stoklarda kalmadı.

Kaynak: Independent Türkçe

Arkadan fermuarlı pantolon sosyal medyada viral oldu

Yorumlar kapalı.