Arda Kural’ın değişimi hayranlarını sevindirdi

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan ünlü oyuncu Arda Kural, ekranlara yeniden dönmek için çalışıyor. Sıkı bir diyete başlayan Kural, 2 ayda 14 kilo verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kariyerine ilk olarak Kral TV’de VJ olarak başlayan, ardından 2000’li yılların başında ekranları kasıp kavuran gençlik dizilerinden ‘Eyvah Kızım Büyüdü’de rol alan, 2005-2008 yılları arasında ise ‘Emret Komutanım’ ile izleyiciyle buluşan Arda Kural, bir dönem psikolojik sıkıntılar yaşamıştı.

Arda Kural'ın değişimi hayranlarını sevindirdi
Ekranlardan uzaklaşan ve psikoz teşhisi konulan ‘Yerli Leonardo DiCaprio’ lakaplı yakışıklı oyuncu, 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görmüştü.
Zorlu günleri atlatan 40 yaşındaki oyuncu, 2 ayda 14 kilo verdi. Kural, “Eski Arda olabilmek için elimden geleni yapıyorum. Sosyal medyada gelen mesajlar en büyük motivasyonum” dedi.

2000’li yılların sevilen oyuncusu Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla yeniden gündem oldu. Saçlarının imajını değiştiren ve zayıfladığı görülen Kural’ın bu hali sevenlerini mutlu etti.
Hayranlarının “Eski haline geri dönmüş”, “Bu fotoğrafta eski Arda’yı gördüm”, “Efsane geri döndü”, “Seni böyle görmek çok güzel”, “Çok iyi gördük seni” gibi yorumlar yaptığı Arda Kural, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olmayı başardı.

Arda Kural’ın değişimi hayranlarını sevindirdi

Yorumlar kapalı.