Apple, iOS 15 Beta sürümünde çok önemli bir sorunu daha giderdi!

Apple, iOS 15 Beta sürümünde önemli bir sorunu giderdi. Artık kamera merceğinden kaynaklı parlamalar, hare ve lekeler karşınıza çıkmayacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple, geçtiğimiz aylarda duyurduğu iOS 15’i iPhone’lar da beta olarak test etmeye devam ediyor. Şirketin yeni işletim sistemi bazı yeni  özellikleri beraberinde getirirken,  iOS 14’teki sorunlar giderilmekte.

Bilindiği üzere iOS 15 öncesi sürüme sahip bazı iPhone’lar da, özellikle fotoğraf çekerken mercekten kaynaklı yeşil bir nokta ortaya çıkıyordu. Ancak kısa süre önce bazı kişiler bu sorunun iOS 15’in en son ki beta sürümüyle birlikte çözüldüğünü belirtti.

iOS 15 ile görüntü kalitesi iyileştirilecek

Reddit ve Twitter’daki birkaç kullanıcının raporuna göre Apple, en son yayımladığı iOS 15 Beta sürümüyle mercekten kaynaklı görüntü sorununu çözdü.  Kullanıcılar iOS 15 yüklü iPhone’ların da hem daha kaliteli fotoğraflar çekecekler, hem de önceki sürümlerden kaynaklanan sorunlarla karşılaşmayacaklar.

Apple, WWDC etkinliğinde iOS 15’in özelliklerini açıklarken bu değişiklikten bahsetmedi. Ancak kullanıcılar ve geliştiriciler beta sürümler sayesinde açıklanamayan pek çok detayı ve gizli özelliği ortaya çıkardı.

kaynak: shiftdelete

 

Apple, iOS 15 Beta sürümünde çok önemli bir sorunu daha giderdi!

Yorumlar kapalı.